Primer pla de Rocío Carrasco

«No va posar ni un duro»: la raó per la qual Rociíto no perdonarà mai Ortega Cano

Rocío Carrasco va descobrir una cosa sobre José Ortega Cano

Rocío Carrasco, filla i hereva universal de Rocío Jurado, ha tingut molts problemes amb José Ortega Cano, l'últim marit de la seva mare. Molts periodistes asseguren que la cantant desconfiava del torero i que, fins i tot, va demanar a un paparazzi que l'investigués.

 

Tanmateix, la família sempre ha defensat que el matrimoni era perfecte i que mai va patir cap crisi.

Rocío Carrasco va trencar la relació amb gran part de la seva família després de la mort de Rocío Jurado i molts mitjans creien saber-ne el motiu. Tot feia pensar que el patrimoni milionari que havia deixat la cantant va separar els seus éssers estimats.

Però l'enfrontament anava més enllà. Segons alguns periodistes, suposadament Ortega Cano va desatendre econòmicament l'artista durant el seu moment més delicat.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Suposadament, José Ortega Cano no va ser generós amb Rocío Jurado. | Europa Press

 Rocío Jurado va emmalaltir de càncer i va decidir marxar als Estats Units per posar-se en mans dels millors especialistes. El tractament era molt car, però li van assegurar que era el millor del mercat i no va tenir cap dubte a l'hora d'acceptar-lo. Rosa Benito, cunyada de la cantant i exdona d'Amador Mohedano, va assegurar que Ortega Cano es va desentendre de totes les despeses.

Carrasco no ha explicat mai el motiu pel qual es va apartar del seu padrastre, José Ortega Cano, però ha arribat el moment de fer-ho. Està preparant un documental a Telecinco titulat 'En el nombre de Rocío', un projecte que promet ser explosiu. Serà la primera vegada que parli alt i clar sobre el clan Mohedano, els germans de la seva difunta mare.

Rosa Benito, actualment col·laboradora a 'Ya es mediodía', va revelar que Rociíto s'havia encarregat de pagar-ho tot. Després de la mort de la cantant, va destinar part dels diners de l'herència per solucionar els deutes que la família tenia amb els metges nord-americans. Presumptament, segons Rosa, el pitjor és que «Ortega no va posar ni un duro».

Rocío Carrasco explica la veritat: «Tenia altres despeses»

Rocío ha estat molt de temps en silenci, però ha arribat el moment de donar un cop a la taula i desemmascarar tots els seus enemics. Hi ha gent que coneix la veritat, com ara la seva tia Rosa Benito, que ja ho va explicar al seu dia. Actualment no té relació amb Rociíto, però els mitjans no obliden les declaracions que va fer.

Rosa va confessar que havia estat Carrasco l'encarregada de pagar el tractament mèdic de la seva mare, no Ortega Cano. Segons Benito, el torero «tindria altres despeses» perquè durant la malaltia de la cantant «no va pagar ni un duro». Una informació que ha fet un gir de 180 graus a la història, ja que fins ara Rociíto n'era el botxí.

Rocío Jurado va repartir el seu patrimoni d'una manera força peculiar i tots els periodistes coincidien en el mateix. L'artista era molt generosa, així que ningú no entenia el motiu pel qual gran part de la fortuna era per Carrasco. Ara sabem que ha estat ella qui millor ha invertit els diners perquè hi va haver certes persones que no van tenir un comportament adequat.

José Ortega Cano i Rociíto no signaran la pau

Rocío Carrasco ha demostrat que té més força que mai i que està disposada a fer qualsevol cosa per recuperar la vida pública. Ha estat molts anys refugiada en un segon pla i, de fet, va intentar que la justícia la considerés personatge anònim. Tot i això, actualment ha derrotat els fantasmes del passat i només vol una cosa: honorar la memòria de la seva mare.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.
La relació entre Rocío Carrasco i José Ortega Cano és irrecuperable. | La Noticia Digital

Ortega Cano garanteix que continua adorant la figura de Rocío Jurado, però no està disposat a assumir determinades circumstàncies. De moment no es reconciliarà amb Carrasco perquè sap que coneix molts dels seus secrets més foscos. Afirma que no té por, encara que alguns periodistes ho posen en dubte.