Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac es queda de pedra: «Fins aquí hem arribat»

José Ortega Cano trenca el silenci a 'Viva la vida' després del tribut a Rocío Jurado

L'homenatge de Rocío Carrasco a la seva mare, Rocío Jurado, continua sent tema de conversa una setmana després de l'emissió a Telecinco. Dimarts, la cadena de Fuencarral retia un homenatge de quatre hores a «la més gran», un programa que comptava amb alguns dels artistes més importants del nostre país.

De la família més mediàtica de la xipionera, ningú hi va voler participar. Ni Ortega Cano, ni Amador Mohedano, ni Rosa Benito, entre altres, van aparèixer-hi. Va ser un programa especial on es van revelar alguns dels secrets més ben guardats de la mare de Rocío Carrasco.

Ortega Cano trenca el silenci sobre el programa especial de Rocío Jurado

A 'El último viaje de Rocío' es van descobrir algunes de les pertinences de l'artista que han estat en un lloc segur duins els 18 contenidors des de la seva mort.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano ha parlat a 'Viva la vida' sobre el tribut de qui va ser la seva dona, Rocío Jurado. | Europa Press

 Aquest dissabte, José Ortega Cano ha volgut donar el seu punt de vista sobre l'homenatge públic a Rocío Jurado.

El destre va entrar per telèfon al programa 'Viva la vida' per parlar sobre el tribut de Rocío Carrasco al capdavant. De fet, ella és qui s'ha fet càrrec econòmicament de l'emmagatzematge dels objectes durant tots aquests anys. Un cost total aproximat de 200.000 euros.

Sobre la seva absència a l'homenatge, Ortega Cano va revelar que no l'havien convidat, però igualment «no hi hauria anat, perquè mentir». En aquesta breu conversa amb Emma García, també hi havia Ana María Aldón, la seva dona, i Raquel Mosquera, la vídua de Pedro Carrasco.

«No puc dir res, fins aquí hem arribat»

El destre va confessar què va sentir després de veure 'El último viaje de Rocío'. «M'ho imaginava pitjor, ho vaig veure bé, amb respecte. Això és el més important: la veritat és que vaig veure el programa sencer i em va distreure».

Així va opinar Ortega, per després reconèixer que en certs moments de l'especial gairebé li cauen les llàgrimes.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
José Ortega Cano i Rocío Jurado, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 Sobre els documents que Rocío Carrasco va trobar a l'habitació conjugal, el torero no va voler dir res. La periodista Pilar Vidal va voler saber si havia pogut llegir l'escrit on la xipionera parlava de la relació matrimonial. «No puc dir res, fins aquí hem arribat, cal esperar», va sentenciar el torero.

«Jo em vaig emocionar quan la vaig sentir parlar de José Ortega Cano. Ja és hora que tinguin una mica de respecte a la meva vida personal. Com a espectacle, el vaig veure molt bonic», va expressar Ortega Cano.

Ortega Cano: «Són molt madures, la vida els ha fet així»

Segons la seva opinió, Ortega va trobar a faltar que es parlés sobre «José Fernando i Gloria Camila, també de Rocío i David Flores». Ha reconegut que Rocío Jurado els adorava. «Som família», deia.

Rocío Flores i Gloria Camila
Ortega Cano ha lloat Gloria Camila i Rocío Flores. | LND

 Alhora, Ortega Cano també es va referir a la seva filla i neboda, les dues col·laboradores de programes de televisió.

«Gloria i Rocío són molt madures, la vida els ha fet així. La situació que han viscut ha estat més dura que una altra cosa», va afirmar. Per finalitzar, sobre un suposat apropament entre Gloria Camila i Rocío Carrasco, Ortega Cano es va mostrar caut.

«És cosa seva que ho arreglin, jo no puc obligar que facin res en contra de la seva voluntat. Potser hi haurà algun moment en què ho facin, no se les pot obligar», va sentenciar.