Imatge de María Iborra Forqué, durant el funeral de la seva mare

María, la filla de Verónica Forqué, desconcerta: «Ara la meva mare és amb mi»

María Forqué ha compartit un dels secrets més íntims de Verónica Forqué

María Forqué, filla i hereva universal de Verónica Forqué, ha experimentat un gran canvi des de la trista mort de l'estimadíssima actriu. La model sempre s'ha caracteritzat per tenir un comportament trencador i molts l'acusaven d'estar obsessionada per cridar l'atenció. Tot i això, els que abans el criticaven ara s'han rendit als peus per aplaudir el seu esperit de superació.

María Forqué s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la crònica social i tots els periodistes estan desitjant parlar-hi. Segons els experts, podria guanyar molts diners concedint una entrevista exclusiva, però ha preferit trencar el silenci a les xarxes socials. Aquest gest està fent parlar molt, ja que les paraules que li ha dedicat a la seva mare no han deixat indiferent a ningú.

María Forqué, filla de Verónica Forqué, molt seriosa
María Forqué va gravar el funeral de la seva mare. | Europa Press

En aquest sentit, María ha viscut molt de temps a l'ombra, ja que la fama de Verònica acaparava tota l'atenció dels mitjans de comunicació. La mort de Forqué l'ha situat al centre de totes les mirades i per primer cop en molt de temps és ella la protagonista d'una trama. Lamentablement aquesta història és un drama, però els que estimaven l'actiu han sabut treure alguna cosa bona d'aquesta situació.

La periodista María Patiño, presentadora del programa 'Socialité', ha informat que la filla de Verónica ha patit un petit aldarull. Tot va passar durant el funeral de l'actriu, quan María es va entossudir a gravar com estava organitzat l'esdeveniment. Els responsables de la seguretat de l'acte li van cridar l'atenció, però de seguida es van adonar qui era i la van deixar actuar amb llibertat.

María Patiño, entre altres periodistes, reivindiquen el dret de María a comportar-se com consideri oportú en aquest moment tan delicat. La jove ha escrit un petit text a les seves xarxes socials en què ha deixat clar que tenia una relació excel·lent amb la seva mare. Totes dues compartien tres coses molt importants: el talent, la força i la creativitat.

Maria Forqué ho explica: «La mort no existeix»

Maria, model i actriu de professió, sempre ha estat una dona força polèmica, de fet ha tingut molts problemes a les xarxes socials. Tot i això, ella és lliure i valenta, així que ha alçat la veu per explicar com se sent després de la mort de la seva mare. Les seves paraules, com no podia ser de cap altra manera, han tingut una considerable repercussió.

Verónica Forqué, segons els experts, era «una de les tres millors actrius del país» i el seu llegat artístic no desapareixerà mai. La seva filla està convençuda d'aquest propòsit, per això les paraules que ha escrit en el seu controvertit compte d'Instagram. «La mort no existeix, ara la meva mare està amb mi i amb tots els qui l'estimen», ha assegurat María.

El programa 'Socialité' ha tret a la llum una notícia que està fent parlar molt: el milionari patrimoni de Verónica. La model ha heretat aquest capital, ja que era l'única filla de l'actriu i, a més, tenien una relació excel·lent. Segons ha sortit publicat, Vero, com li deien els seus amics, va decidir invertir al mercat immobiliari.

María Forqué envia un missatge: «El millor regal»

María ha gravat el funeral de Verónica Forqué i ha publicat les imatges a les xarxes socials, però ho ha fet per un motiu especial. Considera que els companys i els fans de l'actriu s'han portat molt bé i volia agrair-ho aquest gest tan especial. «Això és el millor regal per a la meva mare», comentava al respecte a les seves xarxes socials.

La jove model mai ha tingut tanta atenció com ara, per això ha de tenir una certa cura a l'hora de comportar-se. Té per costum ser molt explosiva en els seus moviments i ara tots seran estudiats al detall. Ara, caldrà esperar un temps per veure com recondueix la carrera artística.