Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

El conflicte familiar de Kiko Rivera i Isabel Pantoja té un clar guanyador

Les xarxes socials han dictat 'sentència'
El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Els fans han decidit el guanyador del conflicte entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera | Instagram @riverakiko

Si fa mesos, o fins i tot anys, ens haguessin dit que Kiko Rivera i Isabel Pantoja deixarien de parlar-se, no ens ho haguérem cregut. I és que mare i fill sempre han format un 'tàndem', en tot moment s'han defensat un a l'altre i s'han encarat amb qui fos per protegir-se mútuament.

No obstant això, ara la situació ha canviat. Kiko Rivera utilitza les xarxes socials per retreure-li coses a la seva mare, i Isabel Pantoja filtra informació sobre el seu fill a periodistes. Però, com va començar tot? Presumptes dades de l'herència de Paquirri que l'artista ha amagat al seu fill. Sense oblidar, a més, el que va explicar Kiko sobre la negació de la seva mare quan va proposar-li vendre Cantora per pagar els deutes.

La premsa rosa s'ha posat al corrent i cada dia treuen el tema. Ara bé, els seus fans tampoc han volgut callar. És més, ja han decidit qui és per a ells el vencedor d'aquesta 'guerra'. Això sí, de moment.

La 'sentència' dels seguidors

Els fans de Kiko Rivera i d'Isabel Pantoja no han dubtat aquests dies a comentar sobre la mala relació que tenen mare i fill. Com és lògic, uns s'han posicionat a favor d'un i altres a favor d'una altra. I ho han fet a través de les xarxes socials.

Possiblement, el fet que la cantant sigui una artista amb molts anys de professionalitat a l'esquena, ha fet que sigui la guanyadora del conflicte. Són milers els missatges que hem pogut trobar on es veu com la gent la defensa. Sí, consideren que és injust el tracte que li està donant el seu fill i estan absolutament en desacord amb ell.

Hem escollit els següents missatges:

  • «Però, com pot ser tan pocavergonya Kiko Rivera de tirar merda sobre la seva mare quan ha 'viscut del conte' tota la vida gràcies a ella?».
  • «Avui el meu suport més que mai a Isabel Pantoja».
  • «Ho sento, però jo ja he arribat a un punt en què el que digui, faci, hagi dit o hagi fet Isabel Pantoja, estic amb ella a mort».
  • «Isabel Pantoja és el millor que li ha passat a Espanya. Moltes proves i pocs dubtes».
  • «A la vida, moltes vegades, et penedeixes de coses i aquesta serà una, Kiko. No cal destruir perquè els altres pugin al carro».

Batalla perduda per Kiko

Kiko Rivera, amb gorra, plorant al plató de 'Dissabte Deluxe'
Kiko Rivera no deixa de rebre crítiques | Telecinco

Aquests seguidors incondicionals de l'artista, els 'pantojistas', inunden les xarxes socials donant-li suport. És més, fins i tot deixen comentaris en el compte d'Instagram del Dj ficant-se amb ell. Tant és així, que aquest no ha dubtat a publicar a les 'stories' una fotografia on diu: «Estimats fans d'Isabel Pantoja, me la pela tot el que digueu».

Sembla que Kiko ha perdut la batalla. No obstant això, cal reconèixer que també té fans, els quals no dubten a donar-li suport. Ho fan amb missatges com aquests:

  • «Crec que has estat massa bo per no reclamar mai el que el teu pare et va donar».
  • «Bravo per tu, lluita per tot allò que és teu i que als teus fills no els falti de res».
  • «Molt bé Kiko, tot el meu suport».
  • «Has estat molt valent».
  • «Ànims, Kiko. Tens molta gent amb tu i ho saps».

Rebrà més atacs en el pròxim 'round'

Són moltes les crítiques que està rebent Rivera pel que està dient sobre la seva mare. No obstant això, van en augment. El motiu? Avui ha sortit a la llum l'entrevista que Mila Ximénez li ha fet per a la revista 'Lecturas'. Una entrevista en què, per primera vegada, parla sobre la seva progenitora i el que aquesta li ha amagat.

Precisament, com que sap que rebrà més atacs en el pròxim 'round' del combat, ha fet una publicació a Instagram. En concret, ha publicat una fotografia al costat de Mila en què envia un missatge per a tothom: «Senyors, jo no soc el dolent d'aquesta pel·lícula lamentable. Només soc algú a qui la persona que més idolatrava m'ha fallat d'una manera irreparable, enganyant-me tota la vida».

Paraules a les quals ha afegit, en relació amb la seva entrevista a 'Sábado Deluxe': «Tot i això, jo no vaig fer-ho públic, ja que no vaig anar a parlar d'ella i sí de les meves intimitats, de les quals soc propietari. Aquesta trucada no va venir al cas i les trucades a tercers ni t'explico. Només és perquè ho sapigueu, ja que us impactarà el que llegireu».

Caldrà llegir l'entrevista i veure quins secrets revela Kiko Rivera d'Isabel Pantoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demà surt un reportatge que jo no volia fer ... amb @milaximenezoficial a @revistalecturas però m'agradaria que Mila digués el que jo vaig dir després que ella parlés amb la meva mare públicament perquè la gent entengui una mica més. Senyors jo no sóc el dolent d'aquesta pel·lícula lamentable. Només sóc algú a qui la persona que més idolatrava m'ha fallat d'una manera irreparable enganyant-me tota la vida. Així i jo no vaig fer això public ja que jo no vaig ser parlar d'ella i si de les meves intimitats de les quals sóc propietari. Aquesta crida no va venir al cas i les trucades a tercers ja ni t'explico. Només és perquè ho sapigueu perquè a molts de vosaltres el que aneu a llegir us impactarà. Una abraçada i que tingueu un bonic dia

Una publicació compartida per Kiko Rivera (@riverakiko) el