Imatge de les instal·lacions de RTVE

Una estrella de 'La 1', en la ruina: «Ho he perdut tot»

De guanyar 60.000 euros per capítol a quedar-se sense res

Històricament han estat molts els actors que han triomfat gràcies a una sèrie en particular. No obstant això, amb el pas dels anys ells mateixos han reconegut que el que semblava un èxit es va convertir en una ruïna total.

Un dels casos més cridaners és el d'Imanol Arias. El mític actor de 'Cuéntame' acaba de fer unes declaracions exclusives a la revista 'Semana' que no han passat per a res desapercebudes.

Imanol Arias ha confessat que la sèrie ha estat la seva major tragèdia. L'actor de TVE porta des de 2001 a 'Cuéntame'. La major part de la seva carrera ha estat en aquesta sèrie a la qual li ha dedicat gairebé 20 anys de la seva vida.

L'actor probablement està passant el pitjor moment de la seva vida, ja que es troba en seriosos problemes amb la justícia. Actualment està a l'espera d'un judici a l'Audiència Nacional per diversos delictes amb Hisenda.

Quan aquestes informacions van sortir a la llum, l'actor de la 1 va viure una autèntica persecució mediàtica. Molts volien saber el que realment ha passat en tot aquest entramat. L'última notícia que se sap és que la Fiscalia ha demanat 27 anys de presó per a ell i una multa de 10 milions d'euros.

Per aquest motiu, Imanol Arias ha confessat que està vivint una veritable tragèdia. L'actor ha confessat a la revista 'Semana' que està espantat. «Fins que no es guanya no es pot dir res», ha declarat en la citada revista.

Imanol Arias confirma la seva ruïna

L'actor va reconèixer públicament que ha retornat tots els diners presumptament defraudats. Per aquest motiu l'actor de la 1 ha confessat que està en la ruïna. «Quan un té un problema econòmic i és públic cal dir la veritat. M'he arruïnat? Sí. Soc pobre? No», ha confessat l'actor en el citat mitjà.

Imanol Arias no ha tingut cap problema a reconèixer que està arruïnat. No sols això, sinó que també ha perdut tot el seu patrimoni, que no era poc. La vida d'Imanol ha canviat per complet des que l'any 2016 comencessin els seus problemes judicials. «Ho he perdut tot», ha dit a 'Semana'.

El citat mitjà ha pogut saber que l'actor de TVE ha venut diversos immobles amb l'objectiu de recuperar part dels diners perduts. Fins i tot també podria estar llogant algunes de les seves altres propietats. El que més li dol a l'actor és haver perdut la casa dels seus somnis a Zahara de los Atunes.

'Cuéntame' li ho ha donat absolutament tot. L'actor ha arribat a posicionar-se com un dels millors pagats a Espanya. «La tele és el meu gran èxit i el meu gran fracàs en la meva carrera», ha etzibat en la revista.

Sorprèn veure com una persona que ha fregat l'èxit ha tocat fons d'aquesta manera. La vida li ha fet un autèntic gir. El mateix Imanol ha confessat que té por. L'actor actualment està a l'espera del judici per presumpte frau fiscal. «Estic vivint això amb calma perquè és molt llarg, ara cal esperar», va dir fa uns dies a TVE.

Fa unes setmanes Imanol Arias va confessar un dels seus sous a 'Cuéntame'. «Hi ha una xifra que sempre em va cridar moltíssim l'atenció sobre quan va començar en la sèrie. Guanyava 10 milions de pessetes per capítol, el que és uns 60.000 euros», va dir l'actor.

Perquè ara, tal com ha confirmat en 'Semana' està arruïnat, ho ha perdut absolutament tot. Malgrat reconèixer aquesta mala situació econòmica, l'actor de la 1 ha deixat clar que no és pobre i que va vivint al dia.