Rocío Flores i la seva parella Manuel Bedmar caminant pel carrer

Les xarxes se'n foten de Rocío Flores: «No pots ser més carrinclona»

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores no ha encertat amb el seu estilisme

Des de fa temps, concretament des del seu pas per 'Supervivientes', Rocío Flores s'ha convertit en un personatge mediàtic, encara que ja ho era per ser filla d'Antonio David i Rocío Carrasco, però ara encara més. I és que en les últimes setmanes ha estat notícia perquè ha decidit replicar a uns internautes que la van acusar de no tenir «ni ofici ni benefici».

Però, a més, avui ho és perquè ha sorprès al seu xicot (Manuel Bedmar) amb un viatge pel seu aniversari a Sierra Nevada, on la parella ha compartit un cap de setmana esquiant i això li ha fet guanyar les crítiques a la jove. Sí, fonamentalment referides al seu 'estrambòtic' 'look' per anar a la neu.

El vestit de la discòrdia

El noi de Rocío Flores ha complert aquests dies 25 anys, i ella ha volgut sorprendre'l amb una escapada romàntica a Sierra Nevada, per així poder esquiar. I és que diverses són les fotografies que han compartit en xarxes socials, concretament a Instagram, gaudint de la neu.

Aquestes mateixes han provocat la conya a causa del 'look' que portava la jove, el qual, per descomptat, no era gens d'acord per estar en una estació d'esquí. La filla de Rocío Carrsco ha apostat per portar unes botes 'urban' combinades amb unes malles de fer esport, per tant, no anava en absolut vestida per la neu ni per a les baixes temperatures.

Les crítiques pel 'look' de Rocío Flores

Res més compartir aquesta instantània, Rocío Flores s'ha convertit en el focus dels comentaris negatius dels internautes, i mostra d'aquests missatges burlant-se d'ella són: «No pot ser més carrincló» o «El calçat ideal per pujar a la neu jajajaja».

És més, fins i tot a Manuel Bedmar també se li ha criticat pel seu vestuari, ja que el jove portava sabatilles esportives. Per aquest motiu també els seguidors de la filla d'Antonio David han escrit paraules iròniques com a «Quines bones sabates de neu porta el noi!».

Davant aquestes paraules, Rocío Flores no ha dubtat a contestar visiblement enfadada, dient: «Criticar per criticar. Ens veus esquiant? No, oi? Doncs quan em vegis esquiant opinaràs amb propietat de les sabates que portem».

Més crítiques a la seva escapada a Sierra Nevada

Les xarxes socials no només han criticat a la parella i, especialment, a ella pel seu vestuari sinó també per l'escapada. De fet, hi ha hagut internautes que els han atacat durament en considerar que no podien desplaçar-se des de Màlaga, on viuen, fins a Sierra Nevada (Granada).

No obstant això, aquest argument de viatge fora de la normativa ha estat rebatut ràpidament per fans de Rocío. Així, han deixat palès que a aquesta estació d'esquí sí que es pot viatjar perquè així ho permet la Junta d'Andalusia.

Però, tot i que el viatge sí que podien fer-ho, n'hi ha que han considerat que han comès una irresponsabilitat, opinant que desplaçar-se en aquesta tercera onada de la pandèmia no és el més adequat. I ho han deixat palès amb comentaris com ara els següents:

  • «La situació d'Espanya amb la COVID és greu i crec que cada un ha de ser responsable i quedar-se a casa. Ja no és qüestió del que està permès, és ser responsable amb el que està passant al nostre país».
  • «Cal quedar-se a casa».
  • «Mira que si tots féssim el mateix, però clar cal tancar-se perquè només surtin els privilegiats».
  • «És impossible entendre això... Em supera».
  • «Aneu a casa i deixeu de fer el ximple que estem en una pandèmia Ximples els tres!».
  • «Així va Espanya. Jo confinada des de ja ni me'n recordo i la gent vivint com si no passés res. De tal pal tal estella».