IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El cop baix que acaba de rebre la reina Letícia dels seus compatriotes

La revista 'Masymas' ha posat en dubte el treball de la reina durant la crisi del coronavirus

La reina Letícia durant la cerimònia d’obertura de les Corts al Congrés de Diputats (03-02-2020)
La premsa rosa ha criticat el paper de la Reina Letícia durant la crisi del coronavirus | Catalunya Diari

Semblava que la premsa del cor no podia posar mai el focus en la Reina Letícia però amb la crisi sanitària del coronavirus han començat a arribar les primeres crítiques a la reina. És un fet inusual que cal tenir en compte pels escassos antecedents que es tenen amb Letícia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La premsa rosa va demanar als reis que s'acostessin a la gent. La revista 'Hola' va disparar un article crític amb el paper de Letícia ocultant les seves dues filles pel coronavirus. La pressió mediàtica va fer que acabessin sortint. Ara una altra publicació de la premsa del cor, a través de la seva portada, és crítica amb Letícia.

No convenç amb el paper actual durant la pandèmia de la Covid-19

Per a la revista 'Masyimas', Letícia no convenç amb relació al paper que està exercint des que va començar la pandèmia de la Covid-19. En tots els quioscs d'Espanya s'ha pogut veure un titular sorprenent per ser portada d'una revista, i no és altra que la foto de la reina sense portar un complement que ja llueixen la majoria de reines europees: una màscara. Fins al moment, la reina Letícia no ha sortit del Palau de la Zarzuela per dur a terme cap acte oficial.

Si ens fixem en les imatges públiques que surten de la Reina, totes elles són de despatx i sense acostar-se a un hospital o una residència de gent gran. La revista critica la tasca de Letícia posant fotos de les reines belgues i holandeses amb mascareta: «Letícia es limita als despatxos des de palau mentre altres sobiranes segueixen actives a peu de carrer», diu la portada de la revista 'Masymas', que pot ser l'inici de moltes altres crítiques cap a la figura de la reina d'Espanya.


Comentaris

envia el comentari