El cop definitiu: Kiko Rivera ven Cantora i deixa Isabel Pantoja al carrer

Kiko Rivera té previst vendre Cantora per un milió i mig d'euros i deixar a la seva mare al carrer després de declarar davant un jutge

Kiko Rivera ha fet el pas definitiu i ha decidit vendre Cantora, l'estimada finca d'Isabel Pantoja. Heretada per Paquirri, la finca s'ha convertit en una espècie de búnquer infranquejable, al qual molt pocs tenen accés. De fet, l'entrada ha estat vetada fins i tot a la seva filla, Isa Pantoja, que s'ha vist obligada a saltar la tanca en més d'una ocasió per poder accedir-hi.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Rivera podria vendre Cantora per un milió i mig d'euros

Després de l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', la relació de Pantoja amb els seus fills s'ha trencat per sempre. Amb l'emissió d'aquest programa, Kiko pretenia donar-li un ultimàtum a la seva mare per recuperar l'herència del seu pare, Paquirri. No obstant això, la cantant ha rebutjat qualsevol dels intents del DJ per arribar a un acord, i ha preferit moure fitxa pel seu compte, prenent la iniciativa de posar a la venda les seves propietats per aconseguir saldar els deutes.

Segons informa 'Diez Minutos', Kiko Rivera ja s'ha cansat d'esperar una resposta, i després de prendre mesures legals, ja té la data pactada per signar la venda de Cantora. Després d'haver dut a terme diverses negociacions amb quatre inversors diferents, sense arribar a cap acord, sembla que finalment ha prosperat amb l'empresa 'Compramos tu Herencia (CTH)'. 

D'aquesta manera, Kiko i la seva dona, Irene Rosales, haurien rebut una suculenta oferta valorada en un milió i mig d'euros. Ara bé, abans de signar la venda, queda esperar un document que acrediti que el DJ ja ha saldat el seu deute amb Hisenda.

Isabel Pantoja haurà de buscar-se una altra casa

Però, què passarà amb Isabel Pantoja? Tot indica que la cantant hauria d'abandonar la seva estimada casa per la porta de darrere i amb el cap cot. Així, l'empresa CTH estaria disposada a comprar també la part que li pertany a l'artista, pagant el deute de 2,6 milions d'euros que té Isabel.

Amb un peu al carrer, Pantoja hauria de liquidar el deute per poder mantenir la seva part, si aquest fos el seu desig. En cas de no fer-ho, l'empresa es quedaria amb la totalitat de la finca, i ella es veuria obligada a rendir-se davant les exigències del seu fill. D'altra banda, Kiko Rivera també ha demandat al seu tiet Agustín. 

De moment, Isabel se centra en la seva faceta professional, ja que ha tornat a la televisió amb magnificència amb el programa 'Top Star', on exerceix de jutge i ha d'apostar per les millors veus. Tot i això, ha aprofitat l'ocasió per llançar-li indirectes al seu fill i fins i tot ha assegurat que el talent no s'hereta. A més, al·lega que cantar amb playback no et converteix en artista, sinó que té molt més mèrit posar l'ànima sobre l'escenari.


Comentaris

envia el comentari