Rocío Flores aclareix com està el seu pare, Antonio David Flores

Rocío Flores assegura que Antonio David segueix sent el seu principal suport i, a més, desmenteix que Olga Moreno tingui una relació especial amb Gianmarco

Des que es va començar a emetre la sèrie documental de Rocío Carrasco, tothom està sorprès amb les seves declaracions. De fet, el capítol en què explica la pallissa que va rebre per part de la seva filla, Rocío Flores, no ha deixat indiferent a ningú.  

En un primer moment, Rocío Flores va afirmar que volia mantenir-se al marge, però no ha pogut evitar enviar-li indirectes a la seva mare des del plató d'Ana Rosa. És més, en tot moment ha defensat al seu pare, Antonio David Flores, i ha posat en dubte els presumptes episodis de maltractaments que ha explicat Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, es rumoreja que la relació entre pare i filla està sent afectada, però ella ha volgut aclarir tots els dubtes. 

Els rumors de distanciament

La docusèrie ha servit per titllar a Antonio David de maltractador, però també per treure a la llum les seves mentides i muntatges. No obstant això, tot i que Rocío Carrasco ha mostrat tota mena de proves i documentació, la seva filla, almenys públicament, l'ha posat en dubte.

Tot i que Rocío Flores ha defensat al seu pare, aquest cap de setmana s'ha informat que pare i filla no tenen una bona relació. 

S'ha publicat un vídeo en què apareix Rocío Flores en un restaurant per celebrar la Primera Comunió d'un familiar, però les imatges sorprenen quan apareix Antonio David i decideix no saludar-la. Per tant, les imatges han fet sospitar que la relació s'ha vist afectada. Ara bé, hi ha gent que creu que és una estratègia per guanyar protagonisme en la televisió. 

Rocío Flores respon als rumors

Els reporters d'Europa Press han volgut parlar amb Rocío Flores per aclarir tots els dubtes sobre els rumors. Així doncs, han pogut trobar-la davant la porta de casa seva i ella ha manifestat que «de veritat, ja no saben què inventar-se». D'aquesta manera, Rocío Flores ha desmentit els rumors i assegura que Antonio David segueix sent el seu principal suport.

De la mateixa manera, els reporters han volgut conèixer la seva opinió sobre el 'feeling' que existeix entre Olga Moreno, l'esposa del seu pare, i Gianmarco, concursant de 'Supervivientes'. De fet, molts col·laboradors asseguren que Olga i Gianmarco intercanvien mirades, somriures i fins i tot gestos d'afecte, com petons i abraçades

Rocío, que al plató del 'reality' va deixar clar que aquesta relació és de simple amistat, ha assegurat que «Olga està molt bé, i estic molt contenta. Està fent un gran concurs». Per tant, Rocío Flores prefereix no formar part de la polèmica del concurs que està fent Olga Moreno. No obstant això, aquesta nit ha assistit al plató de 'Tierra de nadie' i ha hagut de fer front a unes imatges en què apareix Olga carregant contra Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari