Primer pla del rei Felip amb l'uniforme de l'exèrcit

Cop dur al rei Felip en el pitjor moment possible: l'ombra del seu pare el persegueix

El rei Felip viu una de les pitjors èpoques per a la família reial

El rei Felip està embolicat en una polèmica constant pels tripijocs del passat del seu pare.

La família reial viu un dels moments més convulsos de les últimes dècades. Les trames de corrupció que envolten la família fan que el regnat de Felip estigui protagonitzat per nombrosos enrenous.

Des del cas Nóos fins a les dubtoses activitats empresarials del seu pare, el rei emèrit Joan Carles, posen en dubte la continuïtat de la Corona. Cada setmana ens arriben noves informacions que situen l'antic monarca al centre de totes les mirades pels seus tinglados del passat.

L'actual rei travessa un dels moments més difícils de la seva vida des que la seva filla Leonor ha marxat a Gal·les. Aquesta sensació ha empitjorat amb notícies noves que afecten la família de ple.

Aquesta setmana s'ha sabut que la Fiscalia considera el rei emèrit un cobrador internacional. Una informació a la qual cap membre reial ha fet al·lusió, però estem segurs que al rei Felip i a la reina Letícia no els ha fet cap gràcia.

Nova garrotada per al rei Felip

La família reial viu una situació que no s'hauria imaginat mai. Fa uns anys tenien immunitat total per part dels mitjans, però aquesta ha desaparegut a causa de les constants polèmiques que s'han produït.

Les constants informacions que apunten a actes delictius per part dels membres de la casa reial els ha col·locat en una posició indesitjada. Ens trobem davant l'única monarquia corrupta del món, el que evidencia un sistema que ha de ser erradicat.

Criden l'atenció les activitats que han dut a terme durant anys i que mai han sortit a la llum. Des del suposat ús de diners públics per a fer regals als seus amants fins a les comissions per a negocis són alguns dels tripijocs que ha dut a terme el rei emèrit.

Des de llavors, les informacions i investigacions no han cessat. Aquesta mateixa setmana, la Fiscalia ha emès un comunicat que ha suposat un cop duríssim per a Felip i el seu entorn.

Segons sosté el Tribunal Suprem (TS), Joan Carles s'hauria enriquit, encara més, mitjançant cobraments ocults. Aquests són el resultat d'alguns negocis que emmascarava sota l'etiqueta del bé nacional.

Aquest organisme l'acusa de «cobrament de comissions i altres prestacions de caràcter similar en virtut d'haver intervingut en negocis empresarials internacionals». Situació que posa en relleu una sèrie d'activitats de caràcter dubtós i que no hauria de dur a terme una figura tan important com el rei d'Espanya.

De fet, suposa una vergonya nacional i un fet que posa en evidència la manca d'escrúpols i empatia de l'antic monarca. Gran part de la població no entén com un rei és capaç de fer aquest tipus d'activitats i enriquir-se d'aquesta manera.

Tot i aixi, el TS continua fent investigacions per a descobrir els motius pels quals aquesta activitat econòmica no va ser declarada a Hisenda i També quin grau d'implicació ha tingut l'emèrit en aquestes operacions.

Després que s'hagi difós aquesta informació, cap membre real s'ha pronunciat al respecte. Tampoc s'espera que facin cap declaració, ja que en el passat ja no en van fer.

Sens dubte, el Felip VI s'enfronta a un moment molt complicat. Les constants informacions que situen el seu pare com a presumpte corrupte no estan fent gens fàcil el seu regnat.

La Corona espanyola no travessa el seu millor moment, ja que els escàndols i actes poc ètics que surten constantment a la llum auguren un regnat molt convuls per a l'actual monarca.