Imatge de Rocío Carrasco acompanyada d'Ortega Cano durant l'enterament de la seva mare

La greu plantada de Rocío Carrasco a Ortega Cano que va canviar la seva relació per sempre

Rocío Carrasco li va fer una plantada pública a Ortega Cano en 2016 i ell encara no li perdona

L'expectació davant la imminent emissió de la segona part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco no deixa de créixer. I tant és la por que Ortega Cano i els Mohedano li tenen al qual pugui explicar, que el destre no ha trigat a posar en marxa mesures cautelars.

Unes mesures que van enfocades a evitar sigui com sigui que els manuscrits de Rocío Jurado, els quals la seva filla pensa mostrar, no vegin la llum.

Carrasco ja advertia que qui va ser el marit de la seva mare no sortiria molt ben parat amb tot el que pensa explicar. A més, ella assegurava que en algun moment li va tenir afecte, però ja no li interessa mantenir una relació amb ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

És més, fins i tot posava en dubte la decisió de la seva mare d'haver-se casat amb Ortega Cano. «No sé si va ser el més encertat», confessava.

També, Rociíto no dubtava a retreure-li que «nosaltres vam estar amb ell en un moment molt important, molt tràgic en la seva vida, el 2011. Vam ser els primers que vam ser allà, però no hem rebut el mateix per part seva».

«Jo a José sempre li vaig tenir molt d'afecte i sempre li tindré», reconeixia la filla de 'la més gran'. No obstant això, també deixa clar que no vol que pertanyi a la seva vida.

Finalment, assenyalava que entre ells «hi ha algun compte pendent». Això, sumat al fet que s'ha insinuat que el destre li donava mala vida a Rocío Jurado.

Tot això portava al fet que Ortega Cano decidís prendre mesures legals contra Rocío i que els seus germans Gloria Camila i José Fernando es plantegessin una revisió del repartiment de l'herència.

De fet, diversos periodistes han tret a la llum suposades converses en què Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, reconeixia aquesta suposada mala vida que li donava Ortega Cano a l'artista.

Però, a l'espera que la dona de Fidel Albiac reveli finalment els motius que la van portar a distanciar-se de bona part de la seva família, sembla que ja hi ha diverses pistes.

La plantada que va posar en evidència la mala relació entre Rocío Carrasco i Ortega Cano

En concret, l'explicació per la qual Rociíto ja no té relació amb el vidu de la seva mare vindria de l'any 2016. En aquest moment va ser quan es va fer evident que hi havia cert conflicte familiar.

I és que Carrasco va rebre la primera plantada dels Mohedano amb motiu de la presentació d'un segell commemoratiu de Correus a la figura de Rocío Jurado.

Aquest va ser un dels pocs homenatges als quals va acudir la filla de 'la més gran', quan ni els seus oncles Amador i Gloria, ni els seus germans Gloria Camila i José Fernando, van acceptar la invitació.

I el motiu podria tenir molt a veure amb el fet que la protagonista s'havia negat a convidar a la seva filla, Rocío Flores, amb la qual ja feia anys que no es dirigien la paraula.

Un boicot que també hauria tingut lloc en les seves noces amb Fidel Albiac, i a les quals només va assistir Chayo Mohedano, filla de Rosa Benito i Amador Mohedano. De fet, Rosa Benito anava a assistir, però va rebre un toc d'atenció d'última hora i finalment plantava a la seva neboda.

En referent a aquest acte celebrat el 2016, tan sols Ortega Cano va decidir assistir-hi, malgrat que la insolència pública que va patir per part de la qual fos la seva fillastra, segueix generant enrenou.

Així doncs, la filla de la Jurado es refugiava en María Teresa Campos i la seva parella, Bigote Arrocet. Tan sols el seu marit, Fidel Albiac, es molestava a saludar el destre, mentre que ella optava per ignorar-lo.

Una incòmoda situació en què es palpava la tensió i que obligava a Ortega Cano a reconèixer per primera vegada que la seva relació s'havia deteriorat en els últims anys.

«A la meva edat no puc caure en un error, però la relació amb Rocío no és igual. Ens ha apartat», confirmava a la premsa que romania expectant.