El cop de la mare d'Antonio David Flores a Rocío Jurado

Rosa Benito revela a 'Ya es mediodía' el motiu que va fer patir Luisa Carrasco a 'la més gran'

Les intervencions gairebé diàries de Rosa Benito en el programa on col·labora, 'Ya es mediodía', estan convertint-la en una protagonista més de la docu-sèrie sobre la vida de la seva neboda, Rocío Carrasco. Sense cap dubte, l'exdona d'Amador Mohedano està sent un dels flagells de la filla de 'la més gran' i, a més de desmentir alguns episodis relatats per Rocío, ofereix nous aclariments sobre la vida de l'artista 'chipionera', a qui ella sempre va considerar com la seva germana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que han sigut molts viatges, concerts, nits d'hotel... Vivències que a la fi i al cap li han posat en el focus mediàtic cada vegada que parla en el programa de Telecinco presentat per Sonsoles Ónega. Rosa Benito ha descrit en certes ocasions el dolor que li va causar a Rocío Jurado ser demandada pel seu gendre, Antonio David Flores.

I aquest dilluns ens va quedar clar a tots que aquest sofriment ha estat només un de tants que ha hagut de viure l'artista gaditana per part de l'entorn de l'exguàrdia civil. Rosa Benito ha explicat com va plorar la cantant per culpa d'un comentari molt desafortunat de Luisa Carrasco, mare del seu exgendre.

Rosa Benito revela l'episodi viscut al Teatre Tívoli

La veterana col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha tirat la vista enrere fins a vint anys, quan Rocío Jurado va oferir un concert al Teatre Tívoli de Barcelona. La raó d'explicar aquesta anècdota ha vingut a col·lació d'unes paraules d'Olga Moreno des d'Hondures, on revelava que la seva sogra, mentre plorava, li va pregar que «no li fes mal al seu fill. El que ha patit aquesta dona», confessava a Marta López des de l'illa del Pirata Morgan.

Després de veure el vídeo de les declaracions d'Olga, Rosa Benito comptava fins a deu, i aquesta era la seva reacció: «El qual li diu la mare, també vaig viure jo una altra cosa semblant…». La col·laboradora no va voler revelar en aquest moment el qual ella havia viscut amb la mare d'Antonio David, i Sonsoles Ónega li tirava un cable: «Vaja, que vas sentir coses que no et van agradar...».

«No vegis la 'galita' que va fer la meva cunyada, que això ho vaig viure jo»

Rosa no ha pogut callar, encara que va intentar no dir res per si més tard podria penedir-se: «Vaja, que la meva cunyada va plorar!». L'ex d'Amador Mohedano no ha ofert més detalls d'aquell episodi, però ha deixat caure que la frase que li va dir la mare d'Antonio David a 'la més gran' va ser tan feridora, que va fer que s'ensorrés. «No vegis la 'galita' que va fer la meva cunyada, que això ho vaig viure jo», responia Rosa Benito, però donant a entendre que va ser una nit complicada per aquest motiu.

Després donar-li suport Alba Carrillo amb unes paraules, Rosa Benito ha anat una mica més enllà per parlar de la frase que va tocar la moral a Rocío Jurado: «Si una cosa ha tingut la meva neboda en aquesta casa sempre, ha estat molt d'amor, molt d'afecte. El seu pare va deixar de viatjar amb la seva mare per estar amb ella. La meva cunyada Gloria hi havia estius que la portava, jo que l'he tingut a casa meva. El que ha tingut aquesta nena és molt d'amor. I la frase que li va dir a la meva cunyada aquesta senyora li va ferir molt i fins aquí puc dir».

Podria estar criticant el seu paper de mare? Cal destacar que Rocío Carrasco sempre ha tret la cara per la seva mare i ha confessat que si bé ha estat molt de temps de gira amb els seus concerts, mai va trobar a faltar una trucada de 'la més gran' i es va sentir molt estimada per ella.


Comentaris

envia el comentari