Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Jimmy Giménez-Arnau i la seva filla Leticia.

Els 2 cops que la filla de Jimmy Giménez-Arnau li va trencar el cor al seu pare

Jimmy Giménez-Arnau confessa que no en vol saber res.

Jimmy Giménez-Arnau és un d'aquells personatges de la crònica rosa que mai no passen de moda. Es va donar a conèixer a finals dels anys 70 després de contraure matrimoni amb Merry Martínez-Bordiú, neta de Francisco Franco. Aquell matrimoni li va obrir les portes de la popularitat.

Era fill d'un diplomàtic i es va llicenciar en Dret i Periodisme. Entrava a formar part en una de les famílies més poderoses del país. L'enllaç es va celebrar al Pazo de Meirás el 3 d'agost del 1977.

Al casament de Jimmy hi va haver 160 convidats i, entre els testimonis, hi havia la revista Hola!. Era el primer reportatge gràfic que es venia a Espanya i encara avui li ho recorden, al periodista. Va ser un pioner a l'hora de comercialitzar amb l'exclusiva de la cerimònia.

La parella es va acabar instal·lant en una casa-palau a Torrelodones, que era propietat dels Franco. Un parell d'anys després de donar el 'sí, vull', arribaria al món Leticia, l'única filla del matrimoni. Tot semblava anar de meravella, però de portes cap endins la realitat era ben diferent.

L'amor amb prou feines els duraria tres anys. Quan la nena tenia només deu mesos van decidir separar-se. Durant aquella època i pensant en el benestar de la nena, el periodista i la seva exdona van intentar mantenir una relació cordial.

Tot i que vivia amb la mare, ell tractava de veure la seva filla amb força freqüència. Així i tot, la custòdia per la menor va complicar la situació, fins a arribar a perdre's tot el contacte.

Foto de Jimmy Giménez-Arnau sent entrevistat a 'Mi casa es la tuya' per Bertín Osborne.
Jimmy Giménez-Arnau va revelar que no sap res de la seva filla. | Mediaset
 

L'any 1986, el diari ABC repassava el cas particular de la parella. Ell es dedica «a les tasques de direcció en una revista anglesa» mentre «intenta reclamar els seus drets a Merry Martínez-Bordiú». La situació en aquell instant es trobava força «tensa», assenyalaven.

Jimmy Giménez-Arnau explicava que la neta de Franco era «una dona desequilibrada sentimentalment, i això li fa comportar així». Apuntava que «creu que encara viu el seu avi, que per això pot fer el que la doni la gana. Fins i tot saltar-se les decisions de la Justícia».

Merry s'havia obstinat a despistar-lo a ell i a tothom. Si no, no s'hauria entès que durant dos anys es canviés de «direcció sis vegades», recollia l'article.

Encara que no és habitual que en parli, el col·laborador de televisió va voler fer referència a Leticia durant la seva entrevista amb Bertín fa uns dies. «Vaig estimar molt la nena aquella, la vaig estar veient fins als 12 anys. Després, ja no la vaig veure més», recorda.

Ha assenyalat que junts «ens divertíem moltíssim, però no ho forçaré». Va fer tot el possible per poder veure-la. «Vaig guanyar tots els plets, aquí i als Estats Units, però la seva mare no feia cas als jutjats ni a res».

Foto de Jimmy Giménez-Arnau amb Merry Martínez Bordiú i la seva filla.
Jimmy, amb Merry i Leticia. | Twitter (@raestaenlaaldea)
 

Jimmy Giménez-Arnau s'oblida del tot de la seva filla

La filla de Jimmy Giménez Arnau té actualment amb 43 anys. Es va casar el 2008 amb un empresari salvadorenc a la mateixa capella del Pazo de Meirás on van contraure matrimoni els seus pares. Però el més sorprenent de tot és que no va convidar el periodista a l'enllaç.

Ell té clar que en aquests moments no «li demanarà amor» perquè «ha tingut 29 anys» per interessar-se per la seva situació. Recorda que «ha mort tant el meu pare com la meva mare i no ha anat a cap dels dos enterraments».

No té cap intenció de perdre el temps en aquestes imbecil·litats. Admet que «no sé on viu ni m'importa. Espero que li vagi bé i, adeu, no tinc res més a comentar».

Jimmy és molt feliç al costat de Sandra, una dona 35 anys més jove que ell, que considera «l'amor de la meva vida». «No la canvio per res del món», revela. Fa 16 anys que estan junts i cada dia més enamorats.