Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Belén Esteban.

Els germans de Belén Esteban, desesperats per la traïció que bloqueja Andreíta

Belén Esteban ha descobert una cosa que podria perjudicar Andrea Janeiro

Belén Esteban fa molt de temps que ocupa un tron que els seus enemics han posat en perill més d'una vegada, i ara la seva trajectòria podria canviar.

El periodista Diego Arrabal assegura que Jesulín de Ubrique està pensant a signar un contracte amb una productora important per fer un documental. Tot i que el torero encara no ha acceptat l'oferta, la quantitat que hi ha sobre la taula és massa suculenta.

Per la seva banda, Belén manté una relació força estreta amb els seus dos germans: Juan Pedro i Francisco José Esteban Menéndez. Però ara, la col·laboradora ha preocupat la seva família perquè Jesulín estaria preparant un moviment que podria esquitxar Andrea Janeiro, qui mai ha participat en cap polèmica i ha demostrat que el seu comportament és excel·lent.

Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén Esteban ha parlat de la seva filla massa temps | CatalunyaDiari

Belén ha parlat de la seva filla Andreíta durant més de 18 anys i aquest atreviment ha generat conseqüències molt serioses. El públic cada cop vol saber més de la jove i no és tan fàcil mantenir-la al marge de la vida pública.

Tots els periodistes en parlen amb molt d'afecte, ja que s'ha guanyat el respecte de tots, però és impossible ometre'n l'existència. Aleshores, ha sigut ara quan Belén ha descobert gràcies a la informació de Diego Arrabal que Jesulín de Ubrique ha traït el pacte que tenien.

Sí, perquè, malgrat que en el passat van protagonitzar enfrontaments, en els darrers temps havien decidit enterrar la destral de guerra pel bé d'Andreíta. No obstant això, la jove s'emocionarà possiblement en veure el seu pare explicar la veritat, tot i que el testimoni serà força dur.

Belén Esteban publica una foto dels seus germans

Belén és conscient de les conseqüències que podria generar el documental de Jesulín, encara que ella assegura que no té por de res. Està disposada a sentir la versió de la seva exparella, i de fet promet que li encantaria escoltar les seves declaracions. Així mateix, el torero va assegurar que parlaria amb Andrea Janeiro quan fes 18 anys, però no ha complert la seva paraula.

Imatge de la mare i els germans de Belén Esteban en una foto antiga
Belén Esteban comparteix una foto dels seus germans | INSTAGRAM: BELENESTEBANMENENDEZ

Juan Pedro i Francisco José, germans de la col·laboradora, no tenen un bon concepte del marit de María José Campanario. Ells coneixen el que va passar, però mai han parlat amb la premsa perquè són massa discrets. El problema és que Esteban els ha situat al punt de mira publicant-ne una fotografia al seu compte d'Instagram.

Andrea, filla del destre i de la polemista, va prendre una decisió important quan va assolir la majoria d'edat: abandonar Espanya. No vol saber res del món del cor perquè sap que forma part de la família Janeiro, un clan massa mediàtic. A més a més, qualsevol dels seus passos es convertirien en notícia, així que ha optat per mantenir-se al marge del conflicte.

Belén Esteban apunta la data: «D'aquí a un any i mig»

Belén ha triomfat als platós de televisió perquè sempre ha anat amb la veritat per endavant, però aquesta tasca no ha estat gens complicada. Fins ara ningú l'ha rebatut i tothom ha pensat que estava sent sincera, encara que ara això podria canviar. Diego Arrabal assegura que «d'aquí a un any i mig» Jesulín podria estrenar un documental per donar la seva versió.

Per tant, Esteban ha descobert que el pare d'Andreíta està en negociacions amb «una coneguda plataforma digital». I és que, segons sembla, demana tants diners que cap productor televisiu pot complaure les seves aspiracions, així que ha optat per negociar amb 'Netflix', 'HBO' o 'Amazon Prime'.

De moment, però, caldrà esperar un temps per veure si la informació que posseeix Arrabal arriba a bon port. La col·laboradora sap que Jesulín de Ubrique «té damunt la taula una oferta a la qual no pot dir que no».

De la mateixa manera, Diego Arrabal, autor d'aquesta exclusiva, està convençut que les declaracions del torero canviaran la història al complet. Però, malauradament, Andrea Janeiro tornarà al punt de mira, una situació en què no se sent gens còmoda.