Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Corinna Larsen.

Corinna Larsen explica què fa Joan Carles I quan beu alcohol

Corinna Larsen fa públic un dels secrets del monarca

Corinna Larsen ja se n'ha afartat i per fi ha trencat el seu silenci. L'empresària no ha tingut cap problema a l'hora de confessar què és el que fa el rei Joan Carles quan pren alcohol.

Aquesta coneguda dona va aparèixer a les nostres vides l'any 2006 , quan va sortir a la llum la suposada amistat que va mantenir amb el monarca espanyol. Tot i que no ha estat fins a la seva abdicació quan hem pogut conèixer alguns detalls més íntims d'aquesta relació.

Joan Carles i Corinna
Corinna Larsen és l'amant més famosa del rei Joan Carles. | GTRES
 

Era tanta la proximitat de Corinna Larsen amb l'emèrit que va ser ella mateixa la que el va acompanyar i va organitzar l'abril del 2012 el polèmic safari a Botswana en què Joan Carles es va trencar els malucs i on la seva popularitat es va veure greument afectada.

Ara, deu anys després de la caiguda que va patir el pare de Felip VI durant aquell viatge, Corinna ha parlat de com va viure ella aquell incident.

Corinna Larsen dona la culpa a l'alcohol

Corinna Larsen no ha tingut cap problema a l'hora d'explicar amb tota mena de detalls el que va passar durant aquell polèmic viatge que va acabar amb la popularitat de Joan Carles I.

Tots tenim gravada a la nostra ment la ja mítica frase que el rei emèrit va pronunciar només fer-se públic aquest escàndol: «Ho sento molt, m'he equivocat. No tornarà a passar».

Joan Carles
El rei es va trencar els malucs durant el safari. | GTRES
 

I tot i que, entre moltes altres coses, aquest episodi va fer que abdiqués, no ha estat fins ara quan s'ha tornat a convertir en actualitat i tot gràcies al testimoni de Corinna Larsen.

L'empresària ha publicat un nou episodi del seu podcast, creat per treure a la llum tots els secrets sobre la seva amistat especial amb el marit de la reina Sofia.

En el capítol anomenat Matar a Dumbo, Corinna ha relatat com va viure ella la caiguda del rei durant el seu safari a Botswana. Com ella mateixa ha relatat, quan va passar tot «hi havia molt de soroll» a la zona.

«Vaig córrer fins a Vicente i li vaig preguntar. Ell va contestar: 'Hem d'evacuar el rei immediatament, l'equip creu que té una hemorràgia interna i necessitem portar-lo a un hospital immediatament'», ha començat relatant.

«Em van escortar de tornada a la tenda de campanya i em vaig quedar sola amb el rei i li vaig preguntar: 'Què passa?'. Ell va contestar: 'No me'n recordo, però crec que ahir a la nit vaig caure'».

I, tot i que al principi tot apuntava que s'havia tractat d'una distracció del monarca, ara per fi hem pogut conèixer tota la veritat del que va passar aquell dia. Segons ha explicat Corinna Larsen, «l'alcohol li havia ennuvolat la memòria, però efectivament Joan Carles havia caigut».

«Va sortir trontollant de la seva tenda de campanya per anar al bany i va ensopegar amb l'arrel d'un arbre o una pedra, caient a terra amb un soroll sord. La seguretat va córrer per aixecar-lo i portar-lo de tornada al llit».

Després d'aquest accident, l'equip de seguretat de l'emèrit va decidir portar-lo a l'hospital com més aviat millor per intentar controlar una hemorràgia interna que es va produir durant la caiguda.

Fotomuntatge del rei Joan Carles, Corinna Larsen i la reina Sofia.
Corinna Larsen creu que la reina Sofia va intentar desprestigiar-la. | GTRES

 

«La meva reacció inicial va ser aconseguir un vol d'evacuació mèdica perquè teníem un cap d'Estat amb hemorràgies internes. Ell negava tota l'estona amb el cap i deia: 'No, no, no, podem fer servir el teu avió?'».

Sens dubte, aquest va ser un dels pitjors moments de Corinna Larsen. I és que, després de tornar de Botswana, Corinna creu que va patir una campanya de desprestigi, duta a terme per la mateixa reina Sofia.

«Estic llegint totes aquestes confabulacions i totes són molt despietades. Només pensava: 'Això té la marca de la reina Sofia per tot arreu. És una dona enfadada, capaç de sortir a destrossar la imatge d'una altra dona que percep com una espècie de rival'».