Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge Daniel Wozza i Andrea Janeiro

Daniel Wozza, xicot d'Andrea Janeiro, revela si hi haurà boda

Daniel Wozza aclareix tots els dubtes després dels rumors

Daniel Wozza és la parella d'Andrea Janeiro des de fa anys i coneix molt bé què passa dins d'aquesta família tan mediàtica. Sempre vol passar desapercebut i no ficar-se en aquest món on es mou tan bé 'La princesa del pueblo' des de fa 20 anys.

Daniel Wozza sap que és difícil mantenir una relació amb la filla d'una persona de qui es parla tant a les revistes i als programes de televisió.

Però, de moment, el seu amor per Andreíta és tan fort que aquests aspectes els deixa en un segon pla. Se centra en la seva relació, com qualsevol altre jove que estima la seva xicota amb bogeria.

Daniel Wozza ja sap què passarà amb la seva sogra

En les últimes hores, el jove ha vist com Belén Esteban ha ofert unes declaracions als reporters de premsa. Ho ha fet a l'acte de presentació dels nous productes de la marca de la col·laboradora de Sálvame, Sabores de la Esteban.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban té clar què fer amb el seu marit quan es recuperi del tot. | CatalunyaDiari
 

El públic sap que, des de fa un parell d'anys, la madrilenya ha posat a la venda diferents productes com ara gaspatxo, salmorejo, cremes de verdures i patates fregides.

Tot i que li va costar arrencar, a poc a poc els productes de Belén Esteban han guanyat seguidors. I just abans que arrenqui el Mundial de Qatar, Belén ha decidit presentar unes noves patates fregides. Sens dubte, agradaran als enamorats d'aquests snacks tan addictius.

Daniel Wozza escolta atentament la mare de la seva xicota

La veritat és que Belén, més bromista que mai, li he explicat als reporters que assistien a un famós supermercat a Madrid com està la seva vida personal. I sobretot, què creu que li esperà en un futur, tant en l'àmbit familiar com en el televisiu.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén ho té tot pensat. | GTRES
 

Sobre Sálvame, la sogra de Daniel Wozza ha estat més contundent que mai i ha afirmat que, quan s'acabi el programa, ella farà el mateix. Se centrarà en el seu negoci que tant l'il·lusiona, Sabores de la Esteban.

En l'àmbit familiar, com ja ens té acostumats, s'ha referit al seu marit Miguel Marcos, de qui està bojament enamorada des de fa nou anys.

Tots dos s'entenen a la perfecció i, després d'haver-se casat fa tres anys, Belén ha confessat que el seu marit té una il·lusió. I no és cap altra cosa que tornar a contraure matrimoni amb ella, però en aquest cas per l'Església.

Daniel Wozza confessa per fi si hi haurà un nou casament

Belén ha respost a aquesta petició del seu marit i ha deixat alguns dubtes sobre si li concedirà aquest desig. Això sí, no és un bon moment per pensar en això, ja que ara s'enfoca fonamentalment en la seva recuperació de l'operació de tíbia i peroné.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Belén Esteban i Miguel Marcos en el seu casament civil, el juny del 2019. | Instagram
 

«Ell es vol casar per l'Església, però a mi em fa una mica de mandra», exposa la madrilenya. Fa tres anys es van donar el 'sí, vull', però d'una manera diferent. «Ell s'ho mereix, el que passa és que jo no estic ara per organitzar res», sosté.

D'altra banda, gairebé a les portes de Nadal, la col·laboradora ha revelat quin menú està preparant per al seu marit Miguel i la resta de la família.

«Les passarem en família, nosaltres som més de la nit de Nadal, però ho celebrem tot», ha dit il·lusionada per tornar a ajuntar els seus éssers estimats en unes dates molt especials per a ella