Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mila Ximénez i Merche somrients posant juntes davant d'un fons amb logotips.

La cridanera resposta de Merche quan li pregunten pel seu passat amb Mila Ximénez

Merche ha vist unida la seva vida, irremeiablement, amb la de la col·laboradora morta per una cançó

Merche, la reconeguda cantant, ha sorprès recentment tothom en abordar amb afecte i emotivitat la seva relació amb Mila Ximénez, que va morir fa tres anys. En una entrevista, no ha dubtat a parlar sobre el que unia a la periodista i col·laboradora de televisió.

En parlar de la famosa ja desapareguda, Merche ha cridat l'atenció per la seva resposta. Exactament, perquè ha deixat clar l'afecte que li professava i professa. D'aquesta manera, ha revelat una faceta íntima i emotiva de la cantant que ha commogut els seus seguidors.

Merche amb cabells rossos i llavis vermells està sent entrevistada per un micròfon d'Europa Press, amb un fons d'equip tècnic i estructures metàl·liques.
Merche ha sorprès parlant de Mila Ximénez | Europa Press

Merche i Mila Ximénez: una connexió inesperada

Merche, en plena celebració de l'Orgull a Madrid, ha explicat a Europa Press que el seu vincle amb Mila Ximénez es remunta a una de les seves cançons més icòniques, Si te vas. La composició, coneguda pel seu potent missatge de desamor, va ser gravada per la morta en una emotiva interpretació per a Sálvame. I aquest gest hi va deixar una empremta profunda, que no escatima en elogis i records afectuosos cap a la periodista.

Així, l'artista gaditana ha explicat que l'ex de Manolo Santana "va gravar Si te vas, que és una de les meves cançons més mítiques. Una vegada que la pobra va morir, sí que es va fer un homenatge al seu programa i jo la vaig cantar per ella".

Un homenatge constant als concerts de Merche

La interpretació de Si marxes per part de Mila Ximénez ha propiciat que es produeixi un homenatge constant als espectacles de Merche. L'artista ha assegurat que cada cop que interpreta la cançó, el record d'aquella és present.

Ha dit: "Cada vegada que la canto en els meus concerts, sempre me'n recordo. I moltíssimes vegades li la dedico".

"Aquesta cançó està vinculada als Grammy, em van nominar per això i la vaig cantar a Las Vegas i està vinculada a Mila Ximénez, sense cap dubte". Aquest gest és especial perquè honora la memòria de la col·laboradora, la pèrdua de la qual va deixar destrossada molta gent que l'estimava i l'admirava.

Mila Ximénez i Merche cantant a 'Sálvame' amb fons colorit. Captura de 'Sálvame'
Merche va arribar a cantar amb Mila en directe la cançó que les va unir per sempre | Mediaset

A més, ha aprofitat aquesta connexió amb Mila i el single que les va unir per aprofundir en les emocions que desperta la música. Per això ha exposat: “Que bonic també arribar al cor de les persones d'aquesta manera”.

“Les cançons és el que tenen, mouen el cor de la gent. El més important és transmetre emocions i sentiments”.

Merche parla d'altres assumptes rellevants

Merche, a més de Mila, no ha dubtat a respondre a la premsa sobre el fet que hagi tornat a aparèixer el seu nom a la llista de morosos d'Hisenda. La seva resposta ha estat aquesta: “No sé de què parles ni de què és”.

I igual d'indiferent s'ha mostrat quan se li ha plantejat què opina que els mitjans de tant en tant s'interessin per la seva vida privada. Tajante ha explicat: “Soc coneguda per la meva feina, si parlem de la meva gira, els meus discos, els meus èxits en la música, de les meves cançons, fantàstic. D'altra banda, el que és la part personal, no l'oculto, però tampoc entraré a parlar-ne”.