Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Díaz amb cabells recollits i expressió neutral al costat d'un emoji de cara amb mans cobrint els ulls i un termòmetre amb una flama.

Un vídeo de la filla d''El Cordobés' i Vicky Martín Berrocal puja la temperatura

Alba Díaz, filla d''El Cordobés' i Vicky Martín Berrocal, inspira amb un vídeo en biquini, sense complexos

Alba Díaz , la filla de Manuel 'El Cordobés' i Vicky Martín Berrocal, ha tornat a ser notícia. La jove influencer ha captat l'atenció de tothom amb un vídeo que ha pujat recentment a les xarxes socials.

En aquest vídeo, Alba es mostra en biquini, lluint el seu cos sense cap mena de complexos. A més, ha aprofitat per llançar un missatge poderós sobre l'acceptació del mateix físic.

No és la primera vegada que Alba Díaz utilitza les plataformes digitals per parlar de temes importants. Amb una comunitat de seguidors que gairebé supera el mig milió, la seva influència va més enllà de les modes i les tendències. Aquesta vegada, el seu missatge ha ressonat amb força i ha generat una onada de suport i admiració.

Primer pla d'Alba Díaz somrient amb dos flocs ondulats a l'espectacle '15 años de lágrimas'
Alba Díaz mostra el seu físic sense complexos a les seves xarxes socials | Europa Press

El vídeo d'Alba ha estat compartit en un moment clau de la vida. Després d'un any ple de canvis significatius, la noia ha decidit enfrontar-se a les seves inseguretats i mostrar-se tal com és. Aquesta actitud valenta i sincera ha emocionat els seus seguidors i ha captat l'atenció de nombrosos mitjans de comunicació.

El pas important a la vida d'Alba Díaz

El vídeo d'Alba Díaz no ha deixat ningú indiferent. Amb la seva publicació, la filla de Manuel 'El Cordobés' i Vicky Martín Berrocal ha volgut transmetre la importància d'acceptar-se un mateix.

"Aquest any ha estat un abans i un després a la meva vida, i també ho serà als meus estius", va afirmar Alba al vídeo.

La jove va continuar dient: "En haver pres aquesta decisió de mostrar-vos el meu cos tal com és, es va acabar condicionar-me, autodestruir-me i no gaudir dels meus estius per les meves inseguretats físiques".

Aquestes paraules, plenes de valentia i sinceritat, han inspirat molts dels seus seguidors a seguir-ne l'exemple.

Amb el vídeo, Alba va compartir un missatge escrit que reforça encara més la seva postura sobre l'acceptació personal.

"No us fixeu a les xarxes socials, no us cregueu res, tot depèn de l'angle, del tipus de telèfon, de la llum, del posat... Res d'això és real", va escriure la jove, cridant a la reflexió sobre la influència de les xarxes socials a la nostra percepció del cos.

"M'ha costat pujar aquest vídeo, però aquí el teniu... Us sumeu a això amb mi?" Conclou Alba, convidant els seus seguidors a unir-se al seu moviment d'acceptació i amor propi.

Amb aquest missatge, Alba Díaz vol matisar que a les xarxes socials no tot el que es mostra és real. Per això cal anar amb compte amb les conclusions que se'n treguin.

A més, ha deixat clar que aquesta publicació ha suposat un gran pas personal. Tot i això, sabia de la importància que tenia publicar-ho.

La repercussió del vídeo a xarxes socials

L'allau d'aplaudiments i de comentaris positius no es va fer esperar. La publicació es va omplir de missatges que admiraven la seva valentia i la seva determinació en publicar el vídeo.

Moltes cares conegudes del món de l'espectacle i de les xarxes socials han mostrat suport a Alba.

Entre ells, la seva mare Vicky Martín Berrocal, que sempre ha estat una figura de referència i suport incondicional per a la jove.

Primer pla d'Alba Díaz, filla d''El Cordobés', amb rostre somrient
Alba Díaz fa un pas important a les seves xarxes socials | Europa Press

Oddliquor, el seu xicot, també va deixar un missatge de suport als comentaris del vídeo, destacant la valentia i autenticitat d'Alba.

Aquestes mostres d'afecte i de reconeixement han reforçat el missatge d'Alba Díaz. Segur, que en el futur molts altres rostres famosos acaben seguint els seus passos.