Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Máximo Huerta amb ulleres i barba somriu a la càmera, mentre que en un cercle vermell al seu costat apareix Bibiana Fernández amb un vestit negre.

Máximo Huerta confessa com és la seva vida i el que diu emocionarà Bibiana Fernández

Máximo Huerta parla sobre la seva vida actual i les seves confessions prometen emocionar a Bibiana Fernández

Máximo Huerta ha tornat a ser el centre d'atenció. El conegut escriptor i presentador espanyol va reaparèixer recentment a l'estrena de l'última obra de teatre de la seva íntima amiga Bibiana Fernández, La señora. En aquesta ocasió, Máximo Huerta ha compartit detalls íntims sobre la seva vida actual que han commogut tothom, especialment la seva amiga Bibiana Fernández.

L'escriptor ha estat vivint una etapa de grans canvis i reflexions. Fa un temps va decidir deixar enrere la seva atrafegada vida a la ciutat per cuidar la seva mare. Aquesta decisió ha transformat la seva vida del tot.

Máximo Huerta amb ulleres i barba és entrevistat per diversos mitjans de comunicació davant d'un fons que promociona el Teatre Pavón i l'obra
Máximo Huerta recolza la seva amiga Bibiana Fernández a l'estrena de la seva nova obra | Europa Press

Aquestes revelacions no només han sorprès el públic, sinó que també han estat un motiu d'alegria per a Bibiana Fernández .

L'actriu sempre ha estat una figura important a la vida de Máximo Huerta, la seva amistat ha perdurat i s'ha enfortit al llarg dels anys. Per aquest motiu, coneix de primera mà els sacrificis i els esforços del seu amic. A més, s'alegra que estigui superant tot aquest procés.

El canvi de vida de Máximo Huerta

Máximo Huerta no ha escatimat en detalls sobre com ha canviat la seva vida des que va decidir mudar-se al camp. "Estic feliç, feliç amb el recorregut de la novel·la, feliç amb el canvi de vida de la ciutat al rural, i gaudint-me molt", ha confessat.

Una de les alegries més grans en aquesta nova etapa ha estat la seva llibreria. Segons les seves pròpies paraules, s'ha convertit en un “èxit”:

"Jo crec que és la llibreria més famosa d'Espanya. Una llibreria d'un poble, i ha revitalitzat la vida del poble, dels veïns, la turística i també la meva".

Máximo Huerta posant somrient en un esdeveniment
Máximo Huerta se sincera sobre el seu canvi de vida | GTRES

Aquest èxit inesperat ha omplert d'orgull Huerta, que veu a la seva llibreria una forma de contribuir positivament a la seva comunitat.

L'experiència de cuidar la mare

Máximo Huerta també va parlar obertament sobre el desafiament de cuidar la seva mare, que es troba en una etapa tranquil·la de la seva malaltia. "Està ara com en una vall de calma, que sempre, que va bé", va explicar.

Aquest “vall de calma” ha permès a Máximo Huerta trobar un equilibri entre les seves responsabilitats i el seu benestar personal.

Captura del 'Deluxe' amb Máximo Huerta parlant mirant avall amb una jaqueta marró
Máximo Huerta explica com ha estat cuidar de la seva mare | Mediaset

"Encara que és molt difícil, s'ha convertit en la meva gran prioritat en aquests moments", va afirmar Huerta. La sinceritat amb què aborda aquest tema demostra el seu gran amor i compromís cap a la seva mare, així com la importància dels llaços familiars a la seva vida.

Els plans de futur de Máximo Huerta

Tot i estar centrat en la cura de la seva mare, Máximo Huerta no ha deixat de banda la seva passió per l'escriptura. Ja està immers en què serà la seva següent novel·la.

"Bé, desena no ho sé... Són moltes ja. No sé quantes porto, deu, onze, dotze? Són moltes històries ja", fa broma Huerta, mostrant el seu entusiasme per continuar creant.

Máximo Huerta somrient amb una samarreta blava a la presentació del seu llibre
Máximo Huerta revela que ja està escrivint la seva propera novel·la | Europa Press

Aquest nou projecte literari és una prova que, malgrat els desafiaments, Huerta continua trobant temps per dedicar-se al que més estima.

La seva capacitat per equilibrar la vida personal i professional és admirable i serveix d'inspiració per a molts.