Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leonor i Felip VI, tots dos elegantment vestits, aplaudeixen en un esdeveniment formal; en un cercle superposat, se'ls veu en uniformes militars.

Així tracta el rei Felip a la princesa Leonor: les fotos de l'últim acte no enganyen

Desvelem com ha estat el tracte del rei Felip a la princesa Leonor durant el seu darrer acte oficial

En un recent acte militar a Talarn, Lleida, el rei Felip VI ha tornat a mostrar la seva faceta més propera i protectora amb la seva filla, la princesa Leonor. Va ser en un esdeveniment on es van lliurar els Reals Despatxos a la nova Promoció de l'Escala de Sotsoficials.

La complicitat entre pare i filla no va passar desapercebuda. Aquest esdeveniment es produeix només dos dies després que Leonor es convertís en dama alferes.

La princesa Leonor amb el seu pare el Rei Felip VI mirant-se als ulls
El rei Felip, molt pendent de la princesa Leonor a l'últim acte oficial | GTRES

La relació entre el rei Felip i la princesa Leonor sempre ha estat un tema d'interès. Des de la coronació, el monarca ha demostrat ser no només un líder compromès, sinó també un pare dedicat.

Aquest esdeveniment ha posat de manifest una vegada més l'estreta relació entre tots dos, amb gestos de complicitat i afecte que parlen per ells mateixos. Les imatges capturades en aquest acte reflecteixen l'atenció i la cura amb què el rei guia la seva filla en les seves futures responsabilitats.

El tracte del rei Felip a la seva filla Leonor

Les fotos d'aquest acte revelen una sèrie de moments que mostren la gran connexió entre Felip i Leonor. Des de les mirades còmplices fins als petits gestos d'orientació i suport, és clar que el rei està profundament compromès a guiar la seva filla.

Felip VI i Leonor en uniforme militar condecorat, Felip amb barba i Leonor amb els cabells recollits, drets sota un sostre.
Felip sempre està pendent de la seva filla | GTRES

Durant l'esdeveniment, el rei Felip no va deixar d'estar pendent de la seva filla i li va explicar cada detall de la cerimònia. Aquesta actitud protectora i afectuosa no ha passat desapercebuda.

La presència constant del rei al costat no només li brinda seguretat, sinó que també li permet aprendre de primera mà les responsabilitats que comporta la seva posició. És evident que Felip està decidit a preparar Leonor per als desafiaments que enfrontarà com a futura reina.

Felip VI i Leonor amb uniformes militars i condecoracions, Felip parlant i Leonor mirant al capdavant, en un esdeveniment oficial sota un sostre cobert.
La gran connexió que van mostrar Felip VI i la princesa Leonor a Lleida | GTRES

En aquestes imatges es pot veure el rei explicant-li els detalls de l'esdeveniment a Leonor, assegurant-se que entengui cada pas de la cerimònia.

Per part seva, la princesa es va mostrar segura i atenta. Tots dos, el rei i la princesa, portaven la màxima condecoració espanyola: el Toisó d'Or i la banda blanca de l'Orde del Mèrit Militar.

Aquesta última va ser lliurada a Leonor recentment a Saragossa, a la cerimònia on va ser nomenada dama alferes.

Aquesta atenció als detalls és crucial, ja que en el futur serà ella qui presideixi aquest tipus d'actes.

Leonor, futura hereva al tron, ja ha començat a assumir responsabilitats importants, i el seu pare s'assegura de guiar-la a cada pas del camí.

La similitud a la vestimenta del rei Felip i la princesa Leonor

L'elecció de l'uniforme d'etiqueta de l'Exèrcit de Terra per a aquest esdeveniment no és casual. Tots dos, pare i filla, vestien amb gran elegància l'uniforme verd.

A més, el van complementar amb el barret militar i la màxima condecoració espanyola: el Toisó d'Or. Aquesta insígnia, penjant d'un llaç vermell, simbolitza l'honor i el deure, valors que Felip inculca a Leonor.

Un grup de militars i civils camina per una zona pavimentada al costat de Felip VI i Leonor, alguns porten uniformes de gala i altres vestits formals, mentre es dirigeixen cap a una plataforma amb cordes vermelles.
La similitud entre els vestits que portaven Felip VI i la princesa Leonor | GTRES

També duien la banda blanca de l'Orde del Mèrit Militar. Es tracta d'un honor que Felip va entregar a la seva filla a Saragossa quan va ser nomenada dama alferes. No obstant això, hi ha algunes diferències en els seus uniformes que marquen els seus rangs respectius.

Mentre Leonor portava el cenyidor estàndard de l'Exèrcit de Terra, Felip, com a capità general, lluïa un faixí vermell. Aquests detalls subratllen les diferents etapes de les seves carreres militars i el camí que Leonor encara ha de fer.