Cristiano Ronaldo i la seva germana Katia Aveiro

Cristiano Ronaldo, absolutament desfet: «Ha mort»

El portuguès està de dol per la mort del seu tiet

Cristiano Ronaldo i la seva família estan de dol després de la mort d'un ésser estimat molt proper a la família. Jorge Aveiro, oncle matern del portuguès, ha perdut la vida a les últimes hores després d'una llarga batalla contra un càncer que li va ser diagnosticat fa diversos anys.

Aquesta dolorosa pèrdua ha deixat completament enfonsat a Cristiano Ronaldo i a la seva família, que estaven molt units a Jorge, un dels cinc germans de la mare del portuguès, Dolores Aveiro. Tan estreta era la seva unió que el futbolista no va dubtar a bolcar-se en ajudar al seu oncle després de conèixer el setembre de 2017 que li havien diagnosticat un càncer.

Mor Jorge Aveiro, l'oncle de Cristiano Ronaldo, víctima del càncer que patia

Quan Cristiano Ronaldo va saber que el seu oncle Jorge Aveiro patia càncer, li va oferir tota l'ajuda econòmica i emocional que estava al seu abast. I tal com va revelar el diari 'As' en aquell temps, el futbolista es va oferir a pagar el tractament oncològic del seu oncle en un hospital privat, i el va convidar a viure amb ell a la seva mansió de La Finca a Madrid perquè no se sentís sol a Madeira.

Tot i que finalment Jorge Aveiro no va arribar a mudar-se a casa del seu nebot, es tracta d'un bonic gest de Cristiano Ronaldo que demostra la importància de la família per al portuguès.

El pilar més important en la vida de Cristiano Ronaldo: la seva família

L'exfutbolista del Reial Madrid sempre ha deixat molt clar que la seva família és el pilar més important en la seva vida, als que agraeix totes les lliçons de vida i el suport ofert per aconseguir ser el que és avui dia. El sentiment d'unitat i l'afecte que envolta la família de Cristiano Ronaldo ha estat latent des dels seus inicis en el futbol.

El portuguès sempre ha fet partícip dels seus èxits als seus éssers estimats, als quals podem veure constantment en actes públics i en les seves xarxes socials, ja que el futbolista acostuma a fer plans de vacances que inclouen a tota la família al complet.

Sense anar més lluny, les germanes i la mare del jugador, probablement, són els parents d'un esportista que més popularitat han aconseguit guanyar arran de la fama del seu familiar. I és que només cal assenyalar el nombre de seguidors que té al seu compte d'Instagram Dolores Aveiro, que és tota una 'influencer' amb més de 2,2 milions de fans, mentre que la seva filla Katia ja supera el milió de seguidors.

La família de Cristiano Ronaldo confirma la mort de Jorge Aveiro en xarxes

Precisament, la mare i les germanes de Cristiano Ronaldo han sigut les encarregades de confirmar la mort de Jorge Aveiro a través de les seves xarxes socials. «El meu germà, Déu volia que et fossis per estar amb els nostres pares. Un estel més pregant per nosaltres. Descansa en pau», escrivia Dolores Aveiro a les seves xarxes socials al costat d'una fotografia del seu estimat germà.

Per la seva banda, les germanes del portuguès, Elma i Katia, van utilitzar els seus comptes a Instagram per mostrar el seu dolor per la trista notícia i recordar els bons moments viscuts al costat del seu oncle. «No m'esperava aquesta mena de notícies. Avui el meu cor està de dol i ara només queden les memòries. Ves en pau, estimat oncle. Em quedo amb els nostres bons moments. Pensaré que et tornaria a veure... i riure amb tu i fer-te una abraçada... Ara res. Descansa en pau, oncle...», escrivia Katia Aveiro.

«Fins i tot estant lluny, sempre és molt trist rebre aquesta mena de notícies. Sé que tots marxarem, alguns primers que altres. Fins aviat, oncle. Descansa en pau», assenyalava Elma. De moment, Cristiano Ronaldo no s'ha pronunciat en les seves xarxes socials, però no hi ha dubte que el portuguès també estarà molt enfonsat per aquesta dura pèrdua.