YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Primera setmana de la nova vida de Julia Otero: comença el tractament

La periodista va anunciar el passat mes de febrer que li van diagnosticar càncer

Fotografia d'arxiu de la periodista i locutora de ràdio Julia Otero
Primera setmana de la nova vida de Julia Otero: comença el tractament | Catalunya Diari

Aquesta setmana, Julia Otero ha començat una nova i difícil etapa en la seva vida. Allunyada dels micròfons d'Onda Cero, la periodista ja ha començat el seu tractament per lluitar contra el càncer de còlon que li van diagnosticar a finals de febrer. La locutora galaica-catalana va ser l'encarregada d'anunciar la notícia en ple directe al seu programa, encara que va ser el portal digital 'Informalia' qui va assenyalar que es tractaria d'un tumor en l'àrea intestinal.

Els oients de 'Julia en la Onda' es van commoure amb un relat molt dur, però també ple d'esperança i valentia. «En un raconet van aparèixer uns centímetres d'unes cèl·lules egoistes. La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies. No és fàcil, però aquí estem. A les coses cal anomenar-les pel seu nom, ja que m'estic aplicant el conte», assegurava Julia Otero davant els seus estimats oients.

Julia Otero comença el seu tractament oncològic després d'absentar-se de la ràdio

Segons ha revelat en exclusiva la revista 'Lecturas', Julia Otero ja ha començat el seu tractament oncològic i es recolza especialment en la seva filla Candela per superar les dures sessions i els efectes secundaris de la quimioteràpia. Després d'anunciar la seva retirada temporal del programa, que s'ha quedat sota els comandaments de la sotsdirectora Carmen Juan, Otero ha decidit centrar-se en la seva recuperació durant aquesta primera etapa de la malaltia i refugiar-se en els seus éssers estimats.

La periodista afronta la seva batalla contra el càncer amb molt positivisme i amb l'esperança d'absentar-se del seu lloc de treball durant el menor temps possible. Fins i tot la periodista ha 'amenaçat' de saltar-se la seva baixa laboral per a acudir al programa entre sessió i sessió de quimioteràpia. «Estaré una miqueta de temps, no gaire, una mica fora de combat. Uns poquets mesos. Encara que el meu oncòleg diu que entre químio i químio, em deixi de ximpleries i que vagi a la ràdio a donar-vos una mica la tabarra. I això és el que penso fer. I que amenaço de fer-ho quan pugui», assegurava Julia Otero presumint del seu gran carisma.

Julia Otero es recolza en la seva filla Candela per enfrontar la batalla contra el càncer

En tot moment, la periodista ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors deixant clar que està en molt bones mans i, no només pel meravellós equip professional que l'atén, sinó també pel suport que té de la seva família. Julia Otero afronta aquesta batalla contra el càncer en companyia de les dues persones més importants en la seva vida: el seu marit, Josep Martínez, i la seva filla Candela. A més de ser el seu gran suport emocional també són els seus màxims consellers en l'àmbit mèdic, ja que tots dos són sanitaris.

Ell és cap d'Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona des de fa més de 20 anys, mentre que ella és una jove recentment graduada en Medicina per la Universitat Internacional de Catalunya de Barcelona. Candela és el gran orgull de la seva mare, que no ha dubtat a fer-nos partícips de la gran tasca de la seva filla lluitant a primera línia de batalla durant la pandèmia del coronavirus. Sense cap dubte, el fet de comptar amb dos sanitaris a casa ajudarà a Julia Otero a portar aquest dur procés amb més tranquil·litat.

A més, cal recordar que el pronòstic que els metges li han fet a la periodista és molt positiu, ja que, tal com va confirmar la mateixa locutora de 61 anys, el tumor ha estat enxampat molt a temps, el que significa que les probabilitats que el tractament evolucioni favorablement són molt elevades.


Comentaris

envia el comentari