Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo es nega a creure el que acaba d'explicar Georgina Rodríguez

Cristiano Ronaldo ha topat amb unes declaracions de la seva xicota que no s'esperava

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez tenen una relació consolidada que els ha portat a formar una gran família. Ells són còmplices i s'expliquen totes les seves pors, desitjos i il·lusions. Però, el que el futbolista no s'esperava era que se sinceraria amb tothom a través d'una entrevista pública.

El portuguès està estupefacte perquè la seva noia, entre d'altres coses, ha parlat de la pèrdua del fill que han patit aquest any, cosa que ha suposat que aquest 2022 hagi estat un dels més durs de tota la seva vida.

Cristiano Ronaldo veu Georgina Rodríguez sincerar-se més que mai

CR7 fa costat a la seva xicota en tots els seus projectes i, precisament per això, ha estat d'acord que concedís una entrevista a la revista Elle, mitjà per al qual l'espanyola ha fet una sessió de fotos com a model alhora que ha respost les diferents preguntes que se li han fet.

Així, com no podia ser altrament, s'ha volgut que Georgina fes balanç d'aquest 2022 que està a punt d'acabar. No ha pogut ser més clara reconeixent que «aquest any ha estat el més difícil de la meva vida. El moment més feliç es va convertir en el més trist i ens acompanyarà de per vida».

Imatge de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo ha vist com Georgina Rodríguez explicava què ha suposat perdre el seu fill | Europa Press

D'aquesta manera, ha deixat clar que la pèrdua d'un dels seus bessons al part l'ha destrossat i marcat per sempre. És una tràgica mort que ha afrontat, com ha reconegut, sustentant-se en la seva parella, però també en algú més. Ha manifestat: «La meva família i els meus amics han estat i són un gran suport a cada etapa de la meva vida».

Cristiano ha vist l'espanyola reconèixer que, encara que és una dona d'èxit que triomfa en tots els seus projectes empresarials, l'important per a ella és una altra cosa. A allò que li dona més valor és a les coses que no són materials. Ho ha fet afirmant: «Em sento una persona molt afortunada».

«Tinc una família preciosa plena d'amor, un home que m'estima, una mare que m'ha ensenyat tot el que sé. També tinc una germana que ha estat sempre la meva màxima confident i uns amics que són família. Això és l'èxit per a mi i poder ficar-me al llit cada nit tranquil·la, satisfeta amb el que faig i amb el que tinc».

Imatge de Georgina Rodríguez amb la seva germana Ivana
Cristiano Ronaldo ha vist que per a Georgina Rodríguez la seva família, i especialment la seva germana Ivana, és el millor que hi ha | Xarxes Socials

És més, ara que la seva germana gran, Patricia, ha sortit a la llum reclamant la seva ajuda, crida l'atenció que no en parli. Només es refereix a Ivana, «que ho és tot per a mi. Ha estat en molts moments mare, pare, amiga, el meu pilar fonamental».

 

Cristiano Ronaldo llegeix les confessions de Georgina Rodríguez

El davanter lusità s'ha pogut adonar que la seva noia s'ha mostrat més sincera que mai i ha abordat temes molt personals, com els que ja s'han exposat. A més, ha gosat parlar de la història d'amor que han viscut i viuen. Ha confessat que «Cristiano i jo ens vam enamorar a primera vista».

«Quan el vaig veure per primera vegada, vaig sentir com el temps s'aturava. Mai no havia vist un home tan atractiu i tan atent. És l'home més maco que han vist els meus ulls».

Imatge de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo
Georgina Rodríguez ha relatat que, quan va conèixer la seva parella, va ser amor a primera vista | GTRES

Així mateix s'ha mostrat obertament feminista, apassionada del ballet i, sobretot, farta de les coses que es publiquen i que es diuen d'ella. De fet, ha declarat: «Si busques el meu nom a Google, resulta que estic enfrontada amb la família de Cristiano. També es diu que tinc una germana que em demana diners i que ha passat no sé què amb Rosalía».

«La meva vida és molt més simple que tot això: no m'agraden els conflictes i mai em barallo amb ningú. Però, el pitjor és que tota aquesta informació és mentida». A això ha afegit: «Reconec que si jo fos una altra persona i llegís tot el que es publica de mi, també em cauria malament, però no soc així».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp