Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Hiba Abouk amb joies elegants i un pentinat recollit, amb una imatge inserida de Cristina Cifuentes amb ulleres de sol i un emoji de cara sorpresa cobrint-se els ulls.

Cristina Cifuentes i cinc famosos més que coneixen el secret privat de Hiba Abouk

Els concursants de 'MasterChef Celebrity' coneixen el que amaguen Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi

Al sempre dinàmic i sorprenent món de la televisió, MasterChef Celebrity s'ha convertit en un formiguer de notícies i rumors. En la seva última edició, diversos concursants, entre ells Cristina Cifuentes, han estat testimonis d'una connexió especial entre Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi. Aquest vincle, que inicialment semblava ser una simple amistat, ha fet parlar molt tant dins com fora de les cuines del popular programa.

Álvaro Muñoz Escassi va participar com a convidat especial en una de les gales de MasterChef Celebrity. Va ser durant una setmana de rodatge a Tarifa quan va començar a formar-se un vincle especial entre ell i Hiba Abouk. Tot i que Álvaro estava en una relació amb María José Suárez, la seva proximitat amb l'actriu va aixecar sospites entre els altres concursants.

Hiba Abouk amb vestit vermell i cabell arrissat posa davant una escala vermella, mentre que Álvaro Muñoz Escassi amb samarreta grisa es troba en un ambient interior amb il·luminació càlida.
La possible relació entre Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi a 'MasterChef Celebrity' | catalunyadiari.com, Europa Press, RTVE

El secret de Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi que coneix tots els concursants de MasterChef Celebrity

Tant Cristina Cifuentes, com la resta dels concursants del famós programa gastronòmic, coneixien el que estava passant entre ells.

Personatges com Pocholo Martínez-Bordiú, Pitingo, Pelayo Díaz, Inés Hernand i María León. Tots ells eren conscients de la química evident que hi havia entre Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi.

Cristina Cifuentes rossa amb vestit blanc i jaqueta blau clar en un esdeveniment amb persones assegudes al fons.
Cristina Cifuentes observa una connexió especial a 'MasterChef Celebrity' entre Hiba i Escassi | GTRES

Un acostament que va tenir lloc en només una setmana, ja que Álvaro va anar al programa com a convidat per a una gala rodada a Tarifa. En només uns dies, es va fer íntim de Hiba, tant que el seu acostament va fer aixecar les sospites de tots els concursants.

Tots ells es van sorprendre davant de la ràpida connexió que van tenir. Per això, van pensar que era més que evident que hi havia alguna cosa més que una simple amistat.

A més, no donaven crèdit del que estaven veient. En aquell moment, Álvaro Muñoz Escassi encara seguia aparellat amb María José Suárez.

Hiba Abouk, el detonant de la relació entre Álvaro Muñoz Escassi i María José Suárez

Actualment, després de confirmar-se la ruptura entre ells, han crescut encara més els rumors sobre una possible relació entre Hiba i Álvaro. De fet, molts s'han preguntat si l'actriu ha tingut a veure en la ruptura de la parella.

Hiba Abouk amb vestit vermell posant davant una catifa vermella.
Hiba Abouk va poder ser el detonant de la ruptura entre Escassi i María José Suárez | Europa Press

Fa unes quantes setmanes, María José Suárez i Álvaro Muñoz Escassi van gaudir d'un creuer, que van compartir amb el fill de l'empresària. Era un viatge especial, que suposava un retrobament de la parella després d'un temps distanciada.

Havia estat María José la que havia demanat temps a Álvaro per reflexionar. Però va ser Álvaro qui va insistir a anar a aquell viatge per consolidar la relació.

Tot va anar bé, però en tornar tot es va torçar. "L'endemà de tornar d'aquest creuer meravellós, en què tot estava bé i ens volíem moltíssim, m'assabento d'una notícia molt desagradable per la qual he estat tres o quatre dies en xoc", va explicar María José.

Home amb ulleres i barba en un entorn urbà amb rètols a la paret.
El possible idil·li d'Escassi amb Hiba Abouk mentre seguia sortint amb María José Suárez | Europa Press

Sembla que aquesta notícia va ser el que va propiciar tota la ruptura. “I ara a sobre m'assabento també d'això de Hiba”, va afegir María José.

De moment, es desconeix si realment va arribar a passar alguna cosa entre Álvaro i Hiba. Tot i això, queda clar que la seva relació traspassa l'amistat i fins i tot va poder ser el motiu de la ruptura de la parella.