Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Matilde i Íñigo amb expressions serioses i un emoji de sorpresa, amb el text "La Moderna" a la cantonada inferior dreta.

L'última de 'La Moderna': Íñigo convenç a Matilde per prendre una inesperada decisió

'La Moderna' farà que els seus protagonistes facin un pas important en pro de la seva estabilitat a tots els nivells

La Moderna, de TVE, torna avui amb un episodi carregat de girs i decisions transcendentals que prometen mantenir els espectadors enganxats al televisor. Els protagonistes, Íñigo i Matilde, s'enfrontaran a una sèrie de desafiaments i prendran decisions que canviaran el curs de les vides.

En concret, La Moderna mostrarà que la parella s'animarà a reobrir el Madrid Cabaret, no sense dificultats. Per això aquest capítol promet ser un dels més emocionants fins ara, amb situacions que posaran a prova la determinació i l'amor dels nostres personatges favorits.

Captura de 'La Moderna' amb Íñigo amb un barret marró i Matilde amb un vestit verd parlant seriosos
'La Moderna' farà que prenguin una important postura | RTVE

La Moderna revela la determinació d'Íñigo

La situació d'Íñigo i Matilde a La Moderna és cada cop més complicada. I és que ell continua sent el principal sospitós de la mort de la senyora Carla, cosa que ha destruït la seva imatge pública i li ha generat nombrosos enemics. Tot i aquests problemes, el jove decidirà reprendre el seu paper com a gerent del Madrid Cabaret i reobrir el local després del tiroteig que va viure.

Però ell no estarà sol en aquesta postura, ja que convencerà la seva dona perquè el recolzi en aquesta nova etapa. Ella, que ha demostrat ser una companya lleial i valenta, no dubtarà a unir-se al seu marit en aquest desafiament. Junts, intentaran millorar l'estabilitat econòmica i personal de la família, enfrontant-se a totes les adversitats que se'ls presentin.

Tres homes posen en un escenari un cafè amb taules i cadires de fusta, amb una cortina vermella i un contrabaix al fons. Captura de 'La Moderna'
'La Moderna' mostrarà l'afany d'Íñigo per reobrir el Madrid Cabaret | RTVE

Això sí, la reobertura del Madrid Cabaret no serà una tasca senzilla. Després de l'incident patit, el local va quedar en una situació precària, fonamentalment en termes de reputació. Íñigo i Matilde saben que hauran de treballar de valent per tornar-li la seva antiga esplendor i atraure novament els clients.

Per aconseguir el seu propòsit, sol·licitaran la inestimable ajuda del senyor Fermín, que ha decidit canviar una important norma de treball al saló de te. Aquesta modificació serà clau per millorar l'ambient laboral del negoci i per evitar que grans treballadores, com Antonia i Trini, hagin de marxar.

La Moderna mostrarà igualment que mentre els protagonistes lluiten per tirar endavant el Madrid Cabaret, s'hauran d'enfrontar a problemes a casa. Clarita ha adoptat una actitud rebel que els preocuparà. Per això, s'esforçaran per fer que la noia canviï d'actitud, cercant la manera de fer entendre la importància de la unitat familiar en moments de crisi.

La Moderna té més històries d'interès preparades per als espectadors

Enmig d'aquests esdeveniments, la partida de Cèsar portarà noves complicacions a la trama de La Moderna. Ell, un personatge que ha jugat un paper important en el desenvolupament de la sèrie, marxa deixant un buit en moltes figures. La seva partida no només afectarà els seus amics, sinó que també influirà en les dinàmiques internes del Madrid Cabaret i en la vida personal dels que l'envoltaven.

En concret, qui més afectada es veurà serà Inés. Aquesta haurà de decidir si deixa Madrid per sortir a buscar el seu estimat. O si, per contra, roman a la ciutat per continuar amb la seva carrera artística.

De la mateixa manera, després de descobrir-se que la senyora Carla és viva, les trames al seu voltant es continuaran complicant. I, sobretot, Revelant fins on és capaç d'arribar per fer mal a la parella protagonista.

Un altre conflicte que es desenvoluparà al capítol d'avui és l'enuig de Miguel amb Salvita. La falta de lliurament a la feina per part del nouvingut al negoci generarà tensions. El marit de Trini sempre ha estat un empleat compromès i no comparteix l'actitud del seu company.

El capítol d'avui de La Moderna és un dels més esperats pels seguidors de la sèrie. Amb la reobertura del Madrid Cabaret, la partida de Cèsar i els conflictes familiars, els espectadors trobaran una trama plena de girs inesperats.