Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una escena de '4 estrelles', Bea i Álex desenfocats, un nadó, una explosió i el logotip de la sèrie

Un nadó arriba a '4 estrellas' abans de la cancel·lació de la sèrie i revoluciona TVE

'4 estrellas' té preparat per als capítols de la setmana una situació incòmoda, absolutament inesperada

4 estrellas es prepara per al seu gran final, però abans d'acomiadar-se, promet emocions i girs que deixaran els espectadors enganxats als televisors. Després de la pausa pels partits de l'Eurocopa, la sèrie torna aquesta nit a La 1 amb uns episodis crucials.

Avui, una situació realment enutjosa, mai més ben dit, es desfermarà. Passarà quan es descobreixi la possibilitat d'una gestació que sacsejarà diversos dels personatges principals de 4 estrellas. La Bea, la psicòloga, tindrà una falta i creurà que està esperant un fill d'Àlex, el capellà.

Captura de '4 estrelles' amb Bea somrient en vestit i bossa negra mirant Àlex amb rostre neutre en caçadora negra
'4 estrellas' complicarà encara més l'amor impossible de Bea i Álex | RTVE

El possible embaràs que revolucionarà 4 estrellas

La trama principal d'aquesta setmana a 4 estrellas girarà al voltant de Bea, la psicòloga de Vera del Rey, i Álex, el rector. Després de notar una falta, ella començarà a sospitar que es podria trobar en estat. Aquesta situació no només és enutjosa per la naturalesa de la seva relació amb aquell, sinó també perquè tots dos són al centre de múltiples conflictes.

La Bea i l'Àlex s'estan besant apassionadament. Captura de '4 estrelles'
'4 estrellas' donarà un gir a la relació amb un possible embaràs | RTVE

Per tant, decidiran sortir de dubtes i la noia es farà un test d'embaràs, cosa que serà descoberta per Marta i Silvia. Aquestes li faran costat incondicionalment, però també complicaran encara més la situació. És clar, perquè com més gent sàpiga què passa, més fàcil serà que se n'assabenti tot el poble.

Si Bea realment estigués embarassada, les implicacions serien devastadores per a la parella, especialment per a Àlex. Sí, perquè ja enfronta problemes amb els seus superiors després d'haver acabat al calabós per una agressió. La notícia d'un possible nadó podria ser l'últim clau al taüt per a la carrera sacerdotal i la relació amb la psicòloga.

En cas que un nadó arribés a 4 estrellas afectaria els pares, però també els familiars de la futura criatura. Però caldrà esperar per sortir de dubtes i comprovar si finalment el destí els ha posat aquest fill en camí perquè triomfi el seu amor o no. Això sí, si és real, l'escàndol està assegurat.

4 estrellas: més trames interessants de la setmana

4 estrellas té preparades per als capítols de hui i demà més històries interessants. Per exemple, que la Blanca i la Rita faran el possible per intentar descobrir què busca Armando a Vera. Per això l'enganyaran amb un acostament, alhora que Marifrán els ajudarà a piratejar el mòbil del mexicà.

Captura de '4 estrelles' amb Armando somrient en vestit blau amb la mà al botó
'4 estrellas' intentarà descobrir les ocultes intencions d'Armando | RTVE

Per si no n'hi hagués prou, Javier seguirà entestat a descobrir què hi ha darrere del nouvingut. Però no ho tindrà gens fàcil, ja que aquell ha esdevingut soci de l'alcalde. Per això aquest ho té en tot moment sota el seu mantell de protecció.

De la mateixa manera, coneixerem que Martínez i Menchu, en el seu afany de ser pares, decidiran fer un pas inesperat. Optaran per animar-se a fer porno casolà, per tal de guanyar prou diners per a un tractament de fertilitat. Una acció que no només els comportarà beneficis econòmics, també problemes, quan hi hagi veïns que els reconeguin als vídeos que han pujat.

Captura de '4 estrelles' amb Martínez amb el vestit de la Guàrdia Civil i Menchu de perfil
'4 estrellas' farà riure amb l'últim pla de Menchu i Martínez | RTVE

A més, Luz i Ainhoa continuaran gaudint de la maternitat de Guille. Sense oblidar que potser ben aviat podrien viure una situació molt important i feliç, que deixarà enlluernats els seus nombrosos fans.

Amb totes aquestes situacions queda clar que apropant-se al final de la ficció, els guionistes de 4 estrellas han preparat un tancament ple de drama, emoció i sorpreses. La possibilitat d'un bebè enmig d'una sèrie de conflictes i secrets promet un desenllaç memorable que mantindrà els fans de la sèrie enganxats a la pantalla.