Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos homes, un assenyalant i un altre somrient, amb una imatge borrosa de tots dos en un cercle vermell al centre.

Roberto Leal i Xuso Jones revelen què ha passat durant la seva trobada al Bernabéu

Roberto Leal i Xuso Jones han compartit a les seves xarxes socials la situació que han viscut a l'estadi esmentat

Fa uns dies, l'Estadi Santiago Bernabéu es va omplir d'emoció i música quan Manuel Carrasco va posar fi a la gira L'última fletxa amb un concert memorable. Entre les més de 70.000 persones que van assistir a l'esdeveniment hi havia dues cares molt conegudes del panorama espanyol: Roberto Leal i Xuso Jones.

La connexió entre aquests dos famosos va quedar plasmada en un divertit repte que ara han compartit a les xarxes socials. D'aquesta manera han demostrat la complicitat que tenen.

Manuel Carrasco amb camisa vermella i pantalons foscos caminant sobre l'escenari durant un concert amb llums i pantalles acolorides de fons.
Roberto Leal i Xuso Jones han assistit al concert de Manuel Carrasco a Madrid | Telecinco

A més, aquest acte al camp de futbol esmentat va ser l'escenari perfecte perquè Roberto Leal i Xuso Jones es retrobessin. I també perquè gaudissin d'un instant realment únic.

La trobada inesperada al Bernabéu entre Roberto Leal i Xuso Jones

Roberto Leal i Xuso Jones tenen una història d'amistat que es remunta a les aparicions del cantant al programa Pasapalabra, on el sevillà exerceix de presentador. Aquest vincle es va reforçar encara més durant el concert de Manuel Carrasco, on tots dos van gaudir de la vetllada. Vetllada de la qual després han compartit un vídeo amb els seus seguidors a Instagram.

Dos homes conversant i somrient mentre miren a la càmera.
Roberto Leal ha mostrat a les xarxes el divertit moment viscut amb Xuso | @robertolealg, Instagram

L'andalús ha estat qui ara ha pujat un vídeo al compte d'Instagram on se'l veu moments abans de l'inici del concert. En concret, involucrat en un repte proposat per Xuso Jones, que s'acaba de casar, i que no era altre que arrencar una onada. Encara que divertida, vist el que s'ha vist, sembla que la proposta no va resultar com esperaven.

Home amb barba i cabells curts en un estadi ple de gent.
Roberto Leal ha compartit ara el repte proposat per Xuso | Instagram, @robertolealg

El repte de l'onada de Roberto Leal i Xuso Jones

Al vídeo pujat per Roberto Leal, es pot veure Xuso Jones animant els assistents més propers a unir-se a l'onada. Tot i això, en el primer intent, la seva iniciativa no va aconseguir l'efecte desitjat, cosa que va provocar rialles i comentaris jocosos per part de Leal.

Una multitud de persones en un estadi, amb un home a primer pla mostrant emoció.
Xuso Jones va intentar mobilitzar el públic per fer una onada | @robertolealg, Instagram

Decidits a no rendir-se, ho van intentar novament i, tot i que la segona vegada va tenir una mica més d'èxit, tampoc no van aconseguir el seguiment esperat. Aquest fallit, però divertit intent ha quedat ara immortalitzat a les xarxes socials, mostrant la faceta més espontània i autèntica de tots dos.

La publicació de Leal ràpidament ha captat l'atenció dels seguidors i del mateix Manuel Carrasco. Aquest no ha dubtat a unir-se a les bromes amb un comentari: “L'onada us la faig jo”. Un gest que ha evidenciat la proximitat i el bon humor que el cantant té amb els seus amics, afegint encara més encant a l'anècdota.

L'artista de Huelva, amb la seva música i carisma, no només aconsegueix omplir estadis, sinó també unir persones de diferents àmbits. La gira La última flecha ha estat un èxit rotund, i el concert al Bernabéu no n'ha estat l'excepció. Ha demostrat ser un dels artistes més estimats i respectats d'Espanya, capaç de crear una connexió especial amb la seva audiència i amb els col·legues del medi.