Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Elena Rodríguez amb maquillatge colorit i Jorge Javier Vázquez amb ulleres i barba, amb una il·lustració d'una dona embarassada al fons.

Jorge Javier Vázquez anuncia l'embaràs d'Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero

Jorge Javier informa a Adara Molinero del matrimoni i embaràs de la seva mare mentre ella estava a 'Supervivientes'

Adara Molinero torna a ser notícia després de la seva recent expulsió de Supervivientes All Stars. La ja exconcursant va demanar ser nominada després de la greu reacció al·lèrgica que li va canviar la cara del tot. Els espectadors van arribar a la conclusió que el millor seria que el seu camí al concurs acabés per poder centrar-se en la seva recuperació.

Adara ha sabut conquistar l'audiència amb el carisma i l'autenticitat. Després de confirmar-se la sortida, va tornar a Espanya per enfrontar-se a la tradicional entrevista postexpulsió amb Jorge Javier Vázquez. Allò que semblava una simple conversa sobre la seva experiència a l'illa, es va transformar en un moment inoblidable per a la jove.

Adara Molinero amb expressió trista davant d'una palmera a Supervivientes
Adara Molinero ja és a Espanya | Mediaset

Per a l'entrevista de Jorge Javier Vázquez a Tierra de Nadie, el presentador tenia preparada una notícia que deixaria Adara sense paraules. En plena entrevista al plató, Jorge Javier va revelar una informació que canviaria el curs de la seva vida familiar.

L'anunci sorpresa de Jorge Javier Vázquez

Durant l'entrevista, Jorge Javier va començar a crear expectació al voltant d'una notícia relacionada amb la mare d'Adara, Elena Rodríguez.

Amb el seu característic estil, Jorge Javier va introduir el tema de manera intrigant. "La teva mare, mira'm. La teva mare... ¿Sempre t'ho explica tot?", va preguntar Jorge Javier, deixant Adara en suspens.

La tensió creixia mentre el presentador seguia amb el joc. Li preguntava si creia que la seva mare la podria sorprendre amb alguna cosa i suggerint que alguna cosa important estava a punt de canviar a la seva vida.

Jorge Javier Vázuqez amb una americana rosa pàl·lid i amb els dits aixecats presentant una gala de Supervivientes: All Stars
Jorge Javier Vázquez anuncia l'embaràs d'Elena Rodríguez al plató de 'Supervivientes' | Mediaset

"No. Les mares sempre es guarden alguna cosa per als fills... Em donarà alguna cosa, què passa?", va qüestionar Adara a Jorge Javier. El presentador mantenia la tensió preguntant-li sobre si creia que podria sorprendre-la amb alguna cosa i avisant-lo que canviarà alguna cosa a la seva vida.

"Et dono l'oportunitat que no ho vulguis saber en un plató per com t'ho puguis prendre", arribava a dir Jorge Javier. Mentrestant, Adara, somrient, confirmava que ho volia saber en directe.

La reacció d'Adara Molinero en assabentar-se de l'embaràs

La revelació va començar amb un vídeo en què Elena Rodríguez anunciava el seu compromís matrimonial. Adara, visiblement emocionada, va exclamar: "Es casa? Que fort! Però on és la meva mare? Que fort!", exclamava Adara

Aleshores, l'exconcursant va revelar que havia estat còmplice de la demanada. Això es devia al fet que el Novio de la seva mare li havia demanat opinió dels anells de comanda anteriorment.

Adara Moliner de cabell llarg i castany parlant a 'Supervivientes' amb fons desenfocat. Captura de 'Supervivientes' el 2 de juliol de 2024
Adara Molinero reacciona emocionada en assabentar-se del compromís i embaràs de la seva mare | Mediaset

Tot i això, la sorpresa no va acabar aquí. Jorge Javier, conegut pel seu sentit de l'humor, va fer broma amb la possibilitat que Elena estigués embarassada, cosa que va deixar Adara completament desconcertada.

"No, no, no", va arribar a dir Adara tres vegades, mostrant la incredulitat davant la notícia. Just després, va començar a riure en no saber com reaccionar.

Després va buscar una segona opinió per part de Jonan Wiergo, a qui preguntava: "Sí o no?". Aquest va seguir la broma del presentador i li va dir “Que sí, que sí”.

Unes paraules que van acabar de descol·locar per complet Adara Molinero. Tot i això, al cap de poc temps li van confirmar que la notícia de l'embaràs era només una broma, cosa que va acabar de tranquil·litzar-la.