Primer pla de Cristina Pedroche amb el rostre seriós

Cristina Pedroche confirma el secret a veus sobre el seu nou bebè

Cristina Pedroche anuncia la feliç notícia i llança una petició

Cristina Pedroche celebrava el Dia del Pare il·lusionada davant d'un embaràs que no s'esperava. La col·laboradora de 'Zapeando' rebia la notícia dissabte passat i no trigava a reaccionar davant l'arribada d'aquest bebè inesperat.

Encara que el feliç pare era el primer a anunciar-ho a les xarxes socials, la dona de Dabiz Muñoz ho confirmava fent una petició. Feliç per la notícia, Pedroche compartia la bona nova publicant una 'storie' amb un clar missatge.

Cristina Pedroche confirma el nou embaràs a 'Zapeando'

Tot l'equip de 'Zapeando' està regirat després de conèixer que Miki Nadal es convertirà en pare per segona vegada. Després de trencar la seva relació amb Carola Escámez, el còmic aragonès ha refet la seva vida amb Helena Aldea.

Ara, dos anys després de conèixer-se, l'empresària i el col·laborador han fet el pas definitiu en la seva relació. Aprofitant el Dia del Pare, Miki Nadal confessava que la seva filla Carmen, fruit del seu primer matrimoni, tindrà una germaneta. «D'aquí a uns mesos si tot va bé serà la germana gran, Helena serà la millor mare del món», publicava.

Així, l'humorista anunciava il·lusionat i feliç la seva nova paternitat de poder compartir-ho amb tothom. Especialment amb Cristina Pedroche a qui li deu haver pogut refer la seva vida, ja que gràcies a ella va conèixer Helena.

La dona de Dabiz Muñoz ha estat la primera a assabentar-se de l'embaràs i compartia la informació al seu compte d'Instagram. A més a més, llançava un missatge als futurs pares fent-los una petició.

Muntatge de fotos d'una storie de Cristina Pedroche on demana ser la padrina de la filla de Miki Nadal i Helena Aldea i un telèfon mòbil
Cristina Pedroche demana ser la padrina de la filla de Miki Nadal | Espanya Diari

«No és per res, però jo vaig ser la celestina, així que hauria de ser la padrina d'aquesta nena», publicava la col·laboradora. Tota una declaració d'intencions amb què vol deixar clar que el seu paper en aquesta relació ha estat fonamental.

Cristina Pedroche compleix el seu somni

Hores després d'anunciar l'embaràs, Helena Aldea compartia la seva il·lusió a través del compte oficial de la firma de moda, 'Capriche'. L'empresària ha rebut nombrosos missatges de felicitació i mostres d'afecte i agraïa cadascun.

«Cada felicitació és un granet més d'il·lusió davant d'aquesta bonica notícia», escrivia amb una foto on apareix amb Cristina Pedroche. I és precisament a ella a qui li ha dirigit unes boniques paraules agraint-li haver exercit de celestina.

«També volia donar les gràcies a una persona molt important a la trajectòria de 'Capriche'», començava dient. «I molt més a la meva vida: Cristina Pedroche. Gràcies a ella vaig conèixer el millor company que podia imaginar, a qui admiro i estimo», afegia en referència a Miki Nadal.

Helena ha volgut demostrar així com està d'agraïda a la presentadora i, a més, responia a la seva petició. «D'aquí a uns mesos arribarà una nena i ja sabeu qui serà la padrina», escrivia confirmant que Pedroche serà la padrina de la seva filla.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche serà la padrina del nadó | GTRES

Com es podia esperar, la dona del xef responia a la publicació mostrant-se molt feliç per la decisió de la parella: «Moro d'amor. Us estimo tant».

Cristina Pedroche, l'artífex d'una bonica història d'amor

Pedroche i Miki Nadal són grans amics. La seva amistat traspassa la pantalla i han compartit grans moments plegats. De fet, Dabiz Muñoz va ser el que li va preparar per a 'MasterChef Celebrity' on Miki Nadal va guanyar amb Juanma Castaño.

Va ser gràcies a Cristina com l'aragonès va conèixer Helena. Ell ja estava separat de Carola i la connexió amb l'empresària va ser instantània. Des de llavors, van començar una relació l'estiu del 2020 i no se n'han separat.

Ara, el còmic afronta la segona paternitat molt il·lusionat i, sobretot, enamorat. «Tenir sort a la vida és tenir una dona com Helena a la vida... I el que ens queda per viure», publicava fa unes setmanes.