Muntatge Antonio David Flores amb Fidel Albiac

Fidel Albiac tremola després de veure com Antonio David Flores destapa el seu secret

Antonio David ha revelat la cara fosca de Fidel Albiac al concert homenatge a Rocío Jurado

Més d'un any després que sortís de l'amagatall per a acompanyar Rocío Carrasco a l'estrena del documental, Fidel Albiac segueix fent parlar. I això que quan va conèixer la filla de Rocío Jurado, va decidir mantenir-se al marge de les càmeres de televisió.

Fidel Albiac amb posat seriós
Fidel Albiac, protagonista de les informacions tèrboles sobre el concert homenatge a Rocío Jurado | GTRES

Aquesta vegada, ha estat Antonio David Flores qui ha desfermat el caos a casa de Rociíto, i ho ha fet amb un vídeo que ha publicat al seu canal de YouTube. L'excol·laborador de Telecinco ha fet unes declaracions incendiàries que han destapat tota la veritat sobre el famós homenatge a Rocío Jurado.

Les artistes no estan contentes

El concert, que es va celebrar el 8 de març al Wizink Center, no va ser un fracàs, però tampoc va aconseguir els objectius que s'esperaven. Moltes de les artistes i actrius més conegudes del nostre país van pujar a l'escenari i van oferir la seva veu per a homenatjar 'la més gran'.

Tot i això, i encara que qui va portar la batuta de l'acte va ser Rocío Carrasco, l'hereva universal de la cupletista, el concert no va ser del tot net. La primera persona que ho va fer públic va ser Diego Arrabal al plató de 'Viva la vida'.

El periodista va donar a conèixer que algunes artistes que van participar a l'acte estan enfadades, ja que van descobrir que al contracte de col·laboració hi havia una clàusula de cessió de drets d'imatge.

Antonio David Flores destapa Fidel Albiac

Però això no va ser tot. Antonio David Flores ha posat en dubte algunes de les decisions que Fidel Albiac i Rociíto van prendre a l'hora d'organitzar el concert.

Foto d'Antonio David Flores, seriós.
Antonio David ha deixat Rociíto i Fidel en evidència | GTRES

I ha posat el focus a les empreses que van escollir per a produir l'espectacle, així com a la destinació dels fons recaptats per a l'emissió que se'n va fer a Telecinco.

L'exguàrdia civil ha utilitzat el testimoni d'un pianista professional que va poder parlar amb diverses artistes que van actuar al Wizink Center la nit del 8 de març.

El testimoni que amarga Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Aquest músic va assegurar a Antonio David que les artistes no sabien que el concert es gravaria per a emetre's posteriorment a Telecinco. Un fet que, d'haver-se sabut, hagués canviat totalment els contractes.

Rocío Carrasco parlant en públic.
Rocío Carrasco al concert homenatge a la seva mare, Rocío Jurado | Telecinco

Assegura que a les cantants els va sorprendre que al contracte de cessió de drets no s'especifiqués on es destinarien els beneficis de l'emissió. «No va ser net», assegurava l'extertulià a YouTube. Una informació que ha tenyit de negre un dels homenatges més bonics que s'han fet a Rocío Jurado.

L'as sota la màniga de Fidel Albiac

A Fidel no li han importat gaire les paraules d'Antonio David. Rocííto i ell planegen organitzar un segon concert. Segons informa 'La Razón', «serà a estadi de La Cartuja, a Sevilla».

Un concert molt semblant que encara s'està preparant i que comptarà amb altres artistes, segons explica el mitjà esmentat.

«Està intentant aconseguir diversos artistes. Encara no està tancat, sinó en negociacions, i la setmana que ve s'aniran sabent més coses», es rumoreja.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco i Fidel Albiac estan organitzant un segon concert homenatge a Rocío Jurado | Catalunya Diari

Sigui com sigui, el focus apunta a Fidel Albiac i Rocío Carrasco, a qui acusen de no ser tan sants com se'ls pinta. «Fidel Albiac té coneixements judicials i legals i sap molt bé com fer les coses», asseguren fonts properes la parella.