Muntatge amb les cares de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz: el problema que poden tenir durant l'embaràs

La parella es podria ficar en una batalla legal

Cristina Pedroche i la seva parella, el xef Dabiz Muñoz, es van endur un gran desengany amb l'anunci del seu embaràs. El darrer dimecres saltava la notícia a la portada d'una coneguda revista. S'hi anunciava a so de bombo i platerets l'embaràs de Pedroche.

Una notícia que deixava en xoc tothom, ja que diverses vegades ella havia assegurat que encara no havia arribat el seu moment de ser mare. De fet, l'anunci va causar tanta incertesa que molts van pensar que era una broma, ja que va coincidir amb el dia dels innocents. Tot i això, no va ser així, la notícia era completament certa. La mateixa parella ha acabat confirmant-ho, encara que no amb el missatge que els hagués agradat.

Cristina Pedroche i el seu xicot decebuts per la filtració

Això que havia de ser un gran anunci s'ha tornat un autèntic malson. La parella havia decidit anunciar el seu embaràs més endavant, però la notícia es va filtrar abans d'hora. Aquest fet ha enfadat en gran manera Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz i els ha fet iniciar una lluita pel seu bebè que ja no té marxa enrere. Estan decidits a anar fins al final perquè consideren que s'ha atemptat contra la seva intimitat.

Imatge de perfil de Cristina Pedroche ben somrient i amb el cabell arrissat
Cristina Pedroche ha deixat clar que està molt enfadada. | Instagram

«A ells no els ha fet gens de gràcia i estan força molestos perquè s'hagi fet públic que estan embarassats, una cosa que consideren molt íntima i personal», assegura a Informalia una persona prou pròxima al xef i a la seva dona.

De fet, ells mateixos s'han mostrat «molt tristos» pel que ha passat a través d'una publicació a Instagram en què confirmen el seu embaràs. «No hem pogut triar ni quan ni com donàvem la notícia. No ens han deixat. No han estat els nostres temps ni les nostres formes i això ens ha posat molt tristos». Segons la parella, hi havia «molta gent important per a nosaltres, gent de la nostra família, que no en sabia res. Hi ha línies vermelles que mai no s'haurien de creuar», han dit.

Demanda judicial?

La veritat és que estan tan enfadats que ja haurien consultat amb els seus advocats sobre quin seria el pas següent. Estarien disposats a demandar la revista que va filtrar la notícia. Són conscients que un tema com l'embaràs comporta conèixer dades sensibles i no han de ser revelades sense el consentiment de la parella.

Així, a la mateixa publicació d'Instagram en què confirmen el seu embaràs, també avisen que «ni ens van trucar per confirmar o desmentir la notícia». El seu enuig és descomunal i és molt probable que acabin emprenent alga acció legal contra la revista, ja que guanyarien de segur: no van confirmar la informació amb ells i la publicació es va fer sense el consentiment.

Malgrat que els fets hagin estat greus per a ells, potser amb un bebè en camí Cristina Pedroche i el seu xicot prefereixen mantenir la tranquil·litat. Així doncs, podrien voler deixar de banda qualsevol batalla judicial. Caldrà veure, al final, com s'acaba l'assumpte.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp