Primer pla de Cristina Pedroche amb el rostre seriós

Cristina Pedroche i el disgust que li impedeix gaudir del seu primer fill

La 'influencer' rep una notícia que acaba amb les seves il·lusions

Cristina Pedroche s'ha disgustat com mai després del que ha vist aquest matí als quioscos. Estem parlant d'una exclusiva de la revista Lecturas sobre la 'influencer' en què exposa que la vallecana estaria embarassada del seu primer fill.

És una bomba en tota regla que va compartir dimecres passat la coneguda revista del cor i que ha destrossat la festa a Cristina Pedroche.

I és que aquesta tenia pensat des de fa temps anunciar aquesta notícia sobre la seva vida personal durant els minuts previs a les Campanadas de Antena 3, que presentarà juntament amb Alberto Chicote.

Aquesta notícia ha estat inesperada per a molts, i el que més desitjava Pedroche era que li deixessin revelar-la ella mateixa. Però, tres dies abans del dia en què tenia pensat proclamar a tots els vents que estava embarassada del famós xef, tot se n'ha anat en orris.

Cristina Pedroche rep la notícia més trista sobre el seu primer fill

El cas és que Lecturas no només anunciava que s'ha quedat embarassada, sinó que ensenyava unes fotografies de la feliç parella que diuen moltes coses. Són unes imatges on visiten la clínica ginecològica en què estan fent un seguiment constant a la vallecana.

Cristina Pedroche a Zapeando
Captura de Cristina Pedroche al programa 'Zapeando' | ATRESMEDIA

La veritat és que, malgrat que Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz resaven perquè aquesta notícia no sortís a la llum tan aviat, els paparazzi han estat molt àvids. La seva persistència a l'hora de fotografiar aquesta parella tan mediàtica ha fet que canviïn els plans de Cristina per a aquestes Campanades.

Ara, veiem que tot quadra quan la madrilenya publicava últimament algunes fotografies al seu Instagram amb roba més àmplia del que és habitual.

Alhora, la vam poder veure fent exercicis més propis de dones embarassades que d'una dona que no ho està.

Les paraules que cobren significat després de la bomba de l'embaràs

Per si no n'hi hagués prou, Pedroche anava a El Hormiguero la setmana passada per ser entrevistada per Pablo Motos. Aquesta pronunciava unes paraules que ara cobren cert significat una vegada hem sabut que està encinta.

Muntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche tindrà un fill amb el seu xicot Dabiz Muñoz | Catalunya Diari

«L'any passat va ser increïble, però aquest el superarem», revelava Cristina Pedroche davant de la mirada atenta de Pablo Motos.

Malgrat tot, a Cristina Pedroche ningú  li traurà la il·lusió d'acomiadar l'any una vegada més al costat del carismàtic cuiner d'Antena 3.

En el que se centra ara, un cop s'ha revelat la notícia que serà mare el 2023, és a tenir preparat el nou 'look' inèdit que lluirà a les Campanadas de Cap d'Any, un 'look' que gairebé ningú ha vist.

«Aquest any és l'any. És molt fort»

El seu vestit ha estat una sorpresa majúscula recurrent els últims anys. La veritat és que Cristina sap guardar molt bé un secret que no es revelarà fins minuts abans que ens prenguem els dotze raïms.

Foto de Cristina Pedroche.
Cristina Pedroche trenca el seu silenci i anuncia la notícia més esperada | Europa Press

Sobre el dia 31, el 'body painting', pintar el seu cos nu, serà el protagonista del 'look'. «Faré una cosa que em porten demanant des del principi", observava fa uns dies.

«Aquest any és l'any, és molt fort. Per mi és molt fort perquè cada any ha de ser fort, bonic però fort», exposava la 'influencer' a El Hormiguero . «Hi haurà gent que ho entengui i gent que no. Però crec que arribarem als cors de tots els espanyols», deia la setmana passada.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp