Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Elionor, en xoc per l'altre escàndol familiar: fins altes hores de la matinada

Elionor s'assabenta d'allò que va fer un membre de la seva família

Elionor no guanya per a disgustos. Si fa uns dies va saber que el seu cosí s'havia vist embolicat en un altercat amb navalles pel mig, ara el que potser desconeixia és que aquest no ha estat un fet aïllat.

Després de l'últim escàndol del fill de la infanta Elena, n'ha sortit a la llum un altre on Victòria Frederica ha estat la protagonista. Tots dos germans són els més díscols de la Família Reial i el pare de la futura reina ja no sap què fer per frenar les polèmiques.

Elionor s'assabenta del que ha passat amb la seva cosina

La princesa d'Astúries sap perfectament que la situació a la institució està més tensa que mai. Sí, perquè, d'un temps ençà, la imatge de la reialesa espanyola s'ha vist amenaçada per les contínues polèmiques d'alguns membres.

Amb l'emèrit reclòs a Abu Dhabi, sembla que són els seus nets Froilà i Victòria Frederica els que han agafat el relleu. Els fills de Jaime de Marichalar no deixen de donar problemes pels seus caràcters problemàtics i les nits de gresca que acaben anant-se'n de les mans.

Fotomuntatge d'Elionor i Victòria Frederica
Elionor s'assabenta d'allò que va fer la seva cosina fa mesos | CatalunyaDiari

L'última va tenir com a protagonista Froilà i una baralla on les navalles van estar presents. A conseqüència, el cosí de la futura reina va acabar a l'hospital acompanyant un amic que havia patit un tall al braç.

Arran d'això, diversos programes han fet balanç de les polèmiques dels germans i han tret un altre succés. Va passar fa uns mesos, però ara és quan ha sortit a la llum l'accident de cotxe que va tenir la germana de Froilà.

Victòria Frederica
La cosina d'Elionor va estampar el cotxe contra altres després d'una nit festa | EUROPA PRESS

Va ser en una altra nit de gresca quan la 'influencer' es trobava en un vehicle amb el seu germà de copilot. Un tàndem perfecte perquè tots dos acabessin estavellant el cotxe contra altres automòbils que estaven aparcats.

Com si fos una pista de cotxes, els cosins d'Elionor van anar arrasant amb els que estaven estacionats sense parar. La Policia va fer acte de presència alertada pels veïns i ràpidament van identificar els fills de la infanta Elena. La Zarzuela va ser informada del que va passar, i el personal es va fer càrrec dels dos germans.

Elionor sap que les coses han de canviar

Elionor fa tot el possible perquè la seva imatge de responsabilitat i dedicació a la Corona enteli el que els seus cosins s'entesten a embrutar. Mentre Letícia ofereix una imatge pulcra de la reialesa, els fills de la infanta semblen dinamitar tot el seu esforç.

Resulta complicat mantenir la institució si membres com Froilà i Victòria Frederica no saben comportar-se. Ells són els que més maldecaps comporten a Felip i més perjudiquen la imatge de la reialesa espanyola.

Primer pla princesa Elionor
Elionor sap que el seu pare no tolera aquesta mena de comportaments | GTRES

De fet, la relació entre els cosins és pràcticament nul·la. La princesa d'Astúries i Sofia amb prou feines veuen els seus cosins, centrades com estan en les feines públiques. Mentre elles tenen un futur prometedor, els fills de Jaime de Marichalar no semblen estar interessats en una professió concreta.

Victòria ha estat la primera de la Família Reial a proclamar-se 'influencer', una professió que ni tan sols ha agradat a la seva mare. Per aquest motiu, totes dues van distanciar-se i no mantenien cap mena de contacte.

Segons expliquen algunes fonts, Felip va tenir una llarga conversa amb la infanta Elena per l'actitud dels seus fills. I és que la seva incapacitat de controlar les seves festes nocturnes i els seus comportaments han estat objecte de debat a la Zarzuela.

Saber que Froilà ha estat implicat en una baralla a ganivetades, podria haver estat la gota que ha fet vessar el got. Els responsables de Seguretat de la Casa Reial estan al corrent de tot i saben que podrien obrir-se diligències per un delicte de baralles. Un assumpte penat amb condemnes de tres mesos a un any de presó.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp