Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Isabel Rábago

Isabel Rábago enfonsa el matrimoni més famós de Telecinco amb aquesta notícia

Isabel Rábago revela la delicada situació de la parella

Isabel Rábago no ha tingut cap problema a l'hora de sentenciar públicament el matrimoni més famós de tot Telecinco. I és que, després de més de quatre setmanes desaparegut del focus mediàtic, aquesta comunicadora té informació sobre Jorge Pérez.

Ja fa més d'un mes que es va celebrar aquella polèmica festa de Nadal d'Unicorn Content, en què el guàrdia civil i Alba Carrillo, suposadament, van desfermar la seva passió. Des de llavors, el company d'Isabel Rábago ha estat pràcticament desaparegut del mapa; tot al contrari que la model.

I és que, després que el guanyador de Supervivientes 2020 negués tot el que havia passat, Carrillo no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de revelar tota la veritat davant l'audiència de Mediaset.

Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató.
Isabel Rábago té informació de Jorge Pérez. | Mediaset
 

L'exconcursant de Gran Hermano no va tenir cap problema per sotmetre's als cables de Conchita amb l'única intenció que se sabés tot el que va passar aquella nit. Tot i que després d'aquesta polèmica intervenció, l'amic d'Isabel Rábago es va voler pronunciar a través d'uns burofaxos enviats pel seu equip legal.

I va demanar que es deixés de parlar del tema en els diferents programes de Mediaset perquè, si no, estan disposats a posar el cas en mans de la justícia.

Ara, Isabel Rábago s'ha tornat a pronunciar sobre això i ha revelat quins seran els següents passos d'aquest conegut matrimoni després de tot el que s'ha explicat en les últimes setmanes.

Isabel Rábago sap fins on està disposat a arribar

Isabel Rábago sap que Jorge Pérez està disposat a arribar fins al final perquè es deixi de parlar de la seva vida privada als diferents mitjans de comunicació del país.

Després que el model anunciés que deixa la televisió, han sortit a la llum noves informacions sobre aquest matrimoni. Segons va explicar fa uns dies Marisa Martín-Blázquez al programa Fiesta, ni el model ni la seva dona s'haurien plantejat fer una exclusiva.

Però el que veritablement va sorprendre d'aquestes declaracions van ser les mesures que, segons aquesta companya d'Isabel Rábago, estan a punt de dur-se a terme.

Fotomuntatge de Jorge Pérez i la seva dona Alicia Peña.
Jorge Pérez i la seva parella han pres una decisió. | CatalunyaDiari
 

I és que, com va relatar la periodista, tots dos han decidit prendre mesures legals contra totes aquelles persones que han atemptat, d'una manera o altra, contra la seva intimitat.

Ara, Isabel Rábago ha donat noves informacions sobre aquest tema. Durant una de les seves últimes intervencions a Ya es mediodía, l'advocada ha assegurat que la parella ja té «tot el que volen fer molt pensat».

«Alicia necessita treballar i Jorge fa 4 setmanes que no treballa i que està a casa seva», ha explicat la comunicadora a continuació, i abans d'assegurar que «ella ha fet un grandíssim esforç».

I és que tot apunta que la carrera professional de la dona de Jorge Pérez s'ha vist greument afectada després de tot el que ha passat en les últimes setmanes. «Si tenia tancades 50 persones en cursos, arran d'aquest escàndol ha perdut moltíssims clients», ha puntualitzat la col·laboradora.

Imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'.
El company d'Isabel Rábago prendrà mesures legals contra la model. | Telecinco
 

A més, i segons s'ha pogut saber, l'equip legal del matrimoni ha decidit basar aquesta denúncia a la comparativa amb el cas d'Alessandro Lequio i Olvido Hormigos.

Fa uns anys, l'exregidora va explicar a la televisió que havia tingut una nit de passió amb el comte mentre que la seva dona estava de viatge.

En aquell moment, i sense tenir en compte la veracitat del testimoni de l'exconcursant de Gran Hermano, el jutge va donar la raó al col·laborador d'El programa de AR, en considerar que hi va haver una intromissió a la vida personal del tertulià.

«El jutge no es va centrar en si era veritat o no que Lequio i Olvido havien passat la nit junts, sinó que Olvido havia explicat públicament assumptes íntims».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp