Cristina Pedroche

Cristina Pedroche, preocupada pel que pot passar després de les Campanades

Pedroche no vol que es repeteixi el que ha passat altres anys

Cristina Pedroche es prepara per a tot el que vindrà un cop finalitzin les Campanades. La nit del 31 de desembre hi haurà milions d'espanyols molt pendents d'ella i del seu vestit. Per això, ha de suportar una gran pressió mediàtica, i per no patir una baixada anímica com altres anys també s'ha preocupat de posar-hi remei.

Al llarg dels últims dies ha anat revelant al seu compte d'Instagram alguns detalls del vestit. Això sí, sense destapar en cap moment el gran secret, que s'ha de mantenir amagat fins aquella nit. Ha deixat entreveure que portarà transparències, tot i que no tindrà res a veure amb models anteriors.

Pedroche s'ha sincerat amb els seus seguidors i ha revelat l'enorme pressió que ha de suportar durant aquestes setmanes. Però, també ha parlat de tots els esforços que ha fet perquè això no afecti la salut mental.

Des de fa mesos, treballen en el seu estilisme i només uns quants coneixen el 'look' que lluirà al balcó de la Puerta del Sol. A mesura que s'acosta el gran dia també augmenten els nervis i la responsabilitat. Tots volen estar a l'altura, però les possibilitats de sorprendre l'audiència cada cop es redueixen més.

Foto de Cristina Pedroche.
Cristina Pedroche ha treballat molt perquè no l'afectessin tant les crítiques | Europa Press

Mantenir l'expectació i el secret no és gens senzill. La presentadora confia cegament en el seu equip de treball, però també en les persones del seu entorn que ja estarien al corrent sobre el vestit. Sense la discreció d'aquesta gent seria impossible jugar amb el factor sorpresa.

L'any passat va haver de suportar moltes crítiques després que els espectadors se sentissin una mica decebuts. El 'look' que va triar no els va agradar. Tampoc va resultar del seu gust que intentés simular que s'havia rapat el cap.

Cristina Pedroche va trigar a assimilar tot allò. Fins i tot va admetre que havia patit una certa «tristor» per la resposta de la gent. És conscient que això pot tornar a produir-se en el futur. Per això, vol preparar-se per quan arribi l'ocasió.

Explica que «arribo més forta mentalment». Això vol dir que ha pres mesures per no veure's tan afectada per la pressió externa. Després de tants anys donant les Campanades al balcó de la Puerta del Sol ja és tota una experta.

De totes maneres, això no evita que els nervis i la pressió sempre estiguin molt presents. Tornarà a tenir al costat una vegada més Alberto Chicote, que s'encarregarà de posar el punt de sobrietat a la retransmissió.

Vestuari Cristina Pedroche Cap d'Any
Hi ha gairebé 100 persones que saben quin vestit portarà Cristina Pedroche | INSTAGRAM @CRISTIPEDROCHE

Ara, ella ha compartit les estratègies que ha seguit perquè no li passessin factura les Campanades i els comentaris. «Intento estar el més tranquil·la que puc meditant, fent molt de ioga», va escriure. Però, no es conforma amb això.

Cristina Pedroche desapareixerà uns dies

Cristina Pedroche té previst prendre's uns dies de vacances un cop passi la nit del 31 de desembre. « Em prendré uns dies lliures per assimilar-ho tot i trobar la meva pau», explica. És una cosa molt habitual pràcticament cada any.

De la mateixa manera, és possible que també desaparegui un temps de les xarxes socials. I és que, com a qualsevol persona, les crítiques i comentaris que aboquen sobre ella en aquestes plataformes solen ser força perjudicials.

Perquè tot surti a la perfecció, la comunicadora tindrà la companyia del seu marit Dabiz Muñoz. L'hem vist posar-se els vestits de la seva dona un any després que ella, demostrant  així el seu sentit de l'humor. Però, també es deixa veure entre bambolines al balcó des d'on retransmeten les Campanades.

Cristina Pedroche té més forces que mai i sap que aquest any els comentaris negatius no l'afectaran tant. A més, ja són vuit les vegades que ha acomiadat l'any des de la plaça madrilenya.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp