Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla mitjà de Cristina Saavedra en un telenotícies.

Cristina Saavedra i el malson del càncer: «Cabell a les mans»

La presentadora de LaSexta, Cristina Saavedra, s'enfronta a un moment crític de la seva vida

De vegades, sense esperar-ho, la vida ens fa passar per situacions inesperades i injustes que probablement no mereixem.  

Un exemple és el que li està passant a la presentadora de notícies de LaSexta, Cristina Saavedra. La periodista gallega ha de tornar a fer front a la batalla de càncer que va viure fa uns mesos.

Per acabar-ho d'adobar

Durant els últims cinc mesos, la vida de Saavedra ha viscut un cúmul de desgràcies que l'han marcat.

Tot va començar el mes de juny, quan la periodista va patir un doble revés que va suposar la pèrdua de dos dels seus familiars. El dia 8, un dels pilars més fonamentals, la seva àvia, es va morir. 

Quan res no podria anar pitjor, uns dies després va arribar la segona garrotada per a la presentadora. La seva germana petita moria el 17 de juny, destrossant completament l'estat anímic de Saavedra.

Ara, la vida torna a colpejar-la amb el càncer que pateix una altra de les seves germanes. Un veritable maldecap per a la treballadora de LaSexta.

Una batalla que Cristina no pot perdre

A les xarxes socials, la periodista va admetre que «la vida pot ser insuportablement perversa». Però per altra banda, va assegurar que «dins et queda força, encara que creguis que no. Ho descobreixes».

Per això, ha aprofitat per enviar un missatge d'ànim a totes aquelles persones que pateixen càncer.

Es tracta d'una batalla interna de cadascú, però en què tots podem ajudar a guanyar, si treballem braç a braç.

«Guanyarem, el nostre amor els fa forts. No defalliu, ànim». Aquestes van ser les paraules textuals de la gallega, que vol que tots formem part d'aquesta lluita per acabar definitivament.

La por no porta enlloc

Les xarxes socials són una via d'escapament per a Saavedra. Així, ha aprofitat per transmetre tota la seva força i suport i ha deixat clar que la por no serveix per a res.

Sense pensar-s'ho dues vegades, la periodista no s'ha amagat i ha parlat sense embuts. Reconeix la dura situació que han d'afrontar aquells que veuen com el càncer arriba a les seves vides.

Però no preveu rendir-se com una opció vàlida. L'única solució és lluitar.

Tots a una

La publicació de la piulada anterior va tenir un impacte brutal en menys de 24 hores. La xarxa s'ha omplert amb centenars de mostres de suport, d'ànim i d'afecte per a la presentadora de LaSexta .

En un d'aquests comentaris, Saavedra va aprofitar per aclarir una mica més sobre la dura batalla contra aquesta malaltia. Va respondre a la periodista Carmela Ríos i li va dir: «la vida no em robarà una altra germana tan aviat, gràcies infinites pel teu afecte».

Es fa estimar

Cristina Saavedra es mereix el fet de ser una de les persones més estimades del món d'Atresmedia. Amb més de 10 anys treballant per als serveis informatius de LaSexta, s'ha guanyat l'afecte dels espectadors. Ella és l'encarregada de presentar l'edició de les 20.00 hores.

La seva professionalitat, el seu carisma i el seu lliurament han fet que la gallega aconsegueixi una gran repercussió a les xarxes socials. Ja té pràcticament mig milió de seguidors a Twitter i 50.000 més a Instagram que li donen suport diàriament.

La gran tasca que fa als mitjans televisius des de fa més de 10 anys és compensada amb amor i gratitud.