Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro

El missatge d'Ivonne Reyes que posa llum sobre qui és el pare del seu fill Alejandro

Ivonne Reyes es va sentir traïda i va canviar la seva actitud amb Pepe Navarro

Ivonne Reyes és al punt de mira des que el presentador Pepe Navarro va decidir tornar a primera línia per explicar la seva veritat.

La veneçolana assegura que el seu fill, Alejandro Reyes, va néixer de la relació que va tenir amb el líder de 'Esta noche cruzamos el Mississippi'. Tanmateix, Pepe assegura que és impossible i que el festeig no va ser tan estable com la jove ha fet entendre. 

Pepe Navarro reconeix que va estar un any mantenint relacions amb Ivonne Reyes, però en cap moment no es va considerar la seva parella.

Segons explica, quan la model es va quedar embarassada ells ja no tenien es veien perquè la seva relació era de «pura amistat». Aquesta és la raó per la qual és impossible que Alejandro Reyes sigui fill seu, malgrat que la justícia digui el contrari.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro vol desmuntar Ivonne. | CatalunyaDiari

Pepe es va negar a sotmetre's a una prova de paternitat perquè aleshores tenia una gran estrebada mediàtica. Estava convençut que, si cedia, apareixerien moltes dones dient el mateix. Reyes va aconseguir que el jutge atorgués a Navarro la paternitat d'Alejandro perquè el comunicador va rebutjar sotmetre's a un examen d'ADN.

El periodista Saúl Ortiz, expert en crònica social, assegura que hi ha uns missatges que desmunten la versió que ha venut Ivonne. Seguint la seva informació, la veneçolana volia que el seu fill Alejandro es fes unes proves biològiques per demostrar que ella no estava mentint. El problema és que es va sentir traïda per algú del seu entorn i, a partir d'aleshores, va començar a lluitar contra Navarro.

Saúl Ortiz assegura que la mare d'Alejandro Reyes «no va tenir mai intenció de facilitar les proves d'ADN». Suposadament, l'únic que pretenia era aconseguir un acostament per aconseguir unes mostres i acarar-les pel seu compte. Aquest és el motiu pel qual va ser amable amb el presentador durant un temps.

Ivonne Reyes va intentar arribar a un acord amb Pepe

Ivonne era conscient que Pepe Navarro era una persona força poderosa, per això intentaria arribar a un acord de forma pacífica. Van tenir diverses trobades per traçar un full de ruta favorable per a les dues parts. Van considerar que el més oportú era fer una prova de paternitat perquè es disputaven una cosa important: el benestar d'Alejandro Reyes.

Alejandro i Ivonne Reyes
Alejandro, fill d'Ivonne Reyes, rep una pensió mensual de Pepe Navarro | GTRES

El periodista Saúl Ortiz assegura que la model va concertar un sopar amb Navarro per intentar resoldre les diferències. Tot i això, durant aquesta trobada va rebre una persona que suposadament li va donar un missatge: el presentador ja s'havia fet les proves d'ADN. Saúl assegura que la veneçolana «es va sentir traïda» i a partir d'aquí va canviar el comportament.

Els paparazzis experts en el tema donen suport a la mare d'Alejandro, ja que saben que ha explicat moltes coses que són certes. A més, sempre ha estat molt amable amb l'empresa, actitud que evidencia que no té res a amagar. Molts mitjans asseguren que hi ha fotografies que demostren que la relació entre el comunicador i la model era sòlida i estable.

Ivonne Reyes donarà explicacions

Pepe Navarro ha decidit, després de tants anys, donar un cop a la taula i demanar ajuda a la premsa per resoldre el seu drama personal. Ha atacat Reyes al plató de 'Sábado Deluxe' i ella no es quedarà de braços plegats. Però actualment està centrada en la seva carrera professional i no vol saber res de cap escàndol.

Navarro promet que ha tornat per quedar-se i i no pararà fins a fer justícia mediàtica. «No deixaré anar el volant», assegurava al periodista Saúl Ortiz. Tot fa pensar que queden moltes batalles abans que s'acabi la guerra.