Critiquen a la dona de Casado pel seu 'look' en el funeral: «Quina vergonya»

Isabel Torres no ha estat molt encertada amb la vestimenta

Isabel Torres acompanyant al seu marit a un acte
La dona de Pablo Casado ha estat poc encertada | Twitter

El funeral d'Estat per les víctimes del coronavirus a la Catedral de l'Almudena de Madrid s'ha celebrat amb un immens dolor. Han estat moltes les personalitats que han estat presents en aquest acte tan emotiu.

La gran majoria dels presents, per no dir pràcticament tots, vestien d'un rigorós negre en senyal de dol. A Espanya s'han produït moltes morts per culpa del coronavirus, i ara torna a existir certa por a un possible rebrot que ja s'està produint en algunes localitats espanyoles. Les autoritats han advertit de la importància de l'ús de la màscara i de mantenir la distància de seguretat.

Tots els qui han acudit a l'acte han respectat de la forma més estricta les mesures de seguretat. Com hem comentat anteriorment tots han vestit de negre, a excepció d'una persona que s'està emportant moltes crítiques.

Polèmica indumentària d'Isabel Torres

Parlem d'Isabel Torres, l'esposa de Pablo Casado, que ha vestit de blanc. La dona del líder del PP també ha lluït en la seva mascareta els colors de la bandera d'Espanya. Segons el protocol, en els funerals d'Estat cal portar una indumentària negra en senyal de dol. Per aquest motiu alguns apunten que és una vergonya aparèixer de blanc en aquests actes.

Pau casat i la seva dona assistint a el funeral d'Estat
Així ha vestit Isabel Torres | Catalunya Diari

Molts han estat els qui han acudit a aquest emotiu acte, fins i tot les filles dels reis, que han estat un cop més impecables. Totes dues han vestit amb tons foscos i han respectat tot el protocol, així com les noves mesures de seguretat implantades pel Govern.

Isabel Torres s'ha emportat les crítiques de tots aquells que segueixen al peu de la lletra les estipulacions protocol·làries. La realitat és que tots i cada un dels presents, amb l'excepció de la seva indumentària, han mostrat un profund dolor en els seus rostres.

La dona de Pablo Casado va néixer en el si d'una família acomodada. La seva mare, María Dolores Orts, és una de les descendents dels propietaris del grup 'Huerto del Cura' d'establiments hotelers. El seu avi va ser el fundador de l'empresa dels caramels Damel. Isabel Torres sempre s'ha mostrat en un segon pla fins avui, que per culpa de la seva indumentària molts estan parlant d'ella.


Comentaris

envia el comentari