Letícia, en el punt de mira pel lloc on ha portat a Elionor i Sofia

El Rei tampoc ha faltat a la cita

Ses Majestats els Reis (Felipe i Letizia), acompanyats de les seves filles (princesa Elionor i infanta Sofia), a el terme de la cerimònia d'arriat de bandera i minut de silenci que va tenir lloc al Palau de la Zarzuela el 27 de maig de 2020
Els Reis han anat avui amb les seves filles a una cita especial | Casa Reial

Durant tota la crisi del coronavirus, la reina Letícia i el rei Felip VI han estat molt actius. I és que han realitzat una infinitat de trobades i videoconferències amb autoritats de diferents àmbits per conèixer la realitat de la situació. En aquests actes també han comptat en diverses ocasions amb el suport de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia.

Un exemple d'això és que els quatre van assistir al minut de silenci que es va produir el 27 de maig per les víctimes de la pandèmia. Un acte que va tenir lloc als jardins del Palau de la Zarzuela i en el qual la família va aparèixer vestida de rigorós dol.

Doncs bé, avui els quatre han acudit a una altra cita relacionada amb la Covid-19. En concret, estava previst que aquesta tarda presidissin la missa funeral que ha organitzat la Conferència Episcopal Espanyola (CEE). Es tracta d'un ofici en homenatge a les persones que han mort fins al moment pel virus.

A partir de les 20 hores i a la Catedral de l'Almudena ha tingut lloc aquest ofici, que ha estat dut a terme pel cardenal arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro. En aquest sentit, han assistit tant autoritats polítiques com religioses, i també familiars de les víctimes.

La presència de la princesa Elionor i de la infanta Sofia ha sorprès. I és que hi ha qui considera que potser no calia que assistissin a una cita on el dolor i la tristesa havien de ser les notes dominants. D'aquí que s'hagi posat en el punt de mira la decisió dels seus pares.

No obstant això, sembla que tant la reina Letícia  com el rei Felip  VI no pensen així. En concret, tenen clar que ha arribat el moment que les seves filles comencin a contribuir a visibilitzar el treball de la Corona. I més ara que la monarquia es troba tant en dubte pels escàndols financers i amorosos del rei emèrit.


Comentaris

envia el comentari