A la llum el secret més ben guardat de Laura Llopis, dona de Pablo Motos

La parella del presentador d''El Hormiguero' és també guionista del mateix programa que ha conduït a la fama al de Requena

Pablo Motos vestit amb vestit i corbata en una imatge d'arxiu
Pablo Motos, una de les cares televisives més famoses | Catalunya Diari

Hi ha moltes pàgines web que publiquen informació enganyosa sobre famosos. Pablo Motos s'ha convertit l'últim protagonista d'una d'elles. En plena commemoració de l'Orgull Gai, s'ha dubtat sobre la sexualitat del presentador d''El Hormiguero'.

La informació enganyosa sobre Pablo Motos es presenta amb el títol 'Celebritats que tenen parelles del mateix sexe i no ho sabies'. Aquest text s'acompanya amb una foto del rostre del presentador d'Antena 3. Concretament, apareix en una imatge en què es fa un petó a la boca amb l'actor Miguel Ángel Silvestre.

Els dubtes sobre la seva sexualitat aguaiten

En veure l'escena, són molts els internautes curiosos que entren a la notícia en qüestió. Però la veritat és que el cap de Trancas i Barrancas no és gai. El presentador valencià té parella des de fa més de dues dècades. Aquesta no és altra que la Laura Llopis, cap de guions d''El Hormiguero'. La parella de Pablo Motos té deu anys més que el presentador. Tot i que no tenen descendència en comú, Laura Llopis té dues filles d'una relació anterior.

L'altre protagonista de la imatge, que se sàpiga, tampoc és gai. Així ho ha fet saber l'actor Miguel Ángel Silvestre en nombroses ocasions. Des de la seva aparició en la sèrie 'Sense8', l'actor es va convertir en un tota una icona per a gran part de la comunitat gai. Un fet que l'actor es va prendre com un autèntic afalac.

Pablo Motos i Miguel Ángel Silvestre es besen a la boca durant una visita de l'actor a 'El Hormiguero' el 2014
La foto que ha suscitat tots els dubtes | Antena 3

«En part resulta afalagador que algú pensi que sóc gai, perquè jo dono vida a aquest paper amb tot el meu afecte i intento no ser gens tèrbol quan em fico en la seva pell», va assenyalar Silvestre a la revista gai 'Attitude', de la qual va ser portada fa dos anys. «Intento fer honor al personatge, em sento orgullós d'ell i faré el que sigui necessari per a interpretar-ho com es mereix», afegia sobre el seu personatge Lito, el protagonista homosexual a 'Sense8'.

Amb això queda clar que no cal refiar-se de tot el que es troba un a la xarxa. Són molts els esquers com aquests que es fan servir per atraure els usuaris i guanyar un grapat de 'likes'.


Comentaris

envia el comentari