Rocío Flores mostra l'aspecte actual del seu germà David: els fans al·lucinen

La jove sempre està molt pendent del seu germà

Rocío Flors al costat del seu germà David Flores
Rocío Flores sempre es preocupa molt pel seu germà | Twitter

Rocío Flores sempre ha estat en un primer pla des de la seva aparició a 'Supervivientes', Actualment és la integrant de la famíliaFlores Carrasco més popular. De qui a poc a poc es va sabent una mica més és de David Flores, el seu germà petit.

El jove es va mostrant més en les xarxes socials de la seva germana, i a jutjar pel que Rocío Flores mostra, David no sembla estar del tot bé. En les últimes publicacions de Rocío Flores al seu compte d'Instagram s'ha vist a un David molt deteriorat físicament.

David Flores sempre ha estat en un discret segon pla i sempre ha estat molt protegit dels mitjans de comunicació per part de la seva família. Rocío Flores en alguna ocasió ha manifestat que vol protegir al seu germà, perquè és el pilar fonamental de la seva vida.

L'última vegada que vam veure imatges de David Flores va ser en l'homenatge a la seva àvia Rocío Jurado de fa dos anys. Doncs ara, 24 mesos després, l'aspecte del jove és totalment diferent.

Preocupació per l'aspecte de David Flores

El jove ha perdut bastant pèl al cap, i a més llueix una barba bastant voluminosa pròpia d'un home de 40 anys. És possible que l'estrès i l'ansietat generats per no tenir res de relació amb la seva mare hagin dut al jove a patir aquesta baixada física. En l'actualitat David Flores té 21 anys, malgrat que les imatges facin pensar que en té més.

Captures de les històries d'Instagram de Rocío Flors
Aquest és l'aspecte actual de David Flores | Instagram

La filla de Rociíto també ha fet públic l'homenatge que el seu germà rendeix a la seva àvia Rocío Jurado. Rocío Flores  ha publicat una instantània del braç del seu germà en la qual es pot veure un tatuatge en el qual posa «RJ», les inicials de 'la més gran', envoltat per dos cors. «Marques en la seva pell», escriu al costat de la fotografia.

En una d'aquestes fotografies, Rocío Flores  ha tornat a mostrar la cara del seu germà, deixant patent aquest deteriorament. De moment David Flores  segueix en un segon pla. Mai ha aparegut públicament a la televisió, però donada la gravetat de l'assumpte no es descarta que ho pugui arribar a fer en algun moment.


Comentaris

envia el comentari