Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Fortes crítiques a 'Espejo Público' per les imatges sobre l'accident d'Àlex Casademunt

El programa va mostrar les primeres imatges de l'accident que va provocar la mort del cantant

Susanna Griso presentant 'Espjo Público'
Fortes crítiques a 'Espejo Público' per les imatges sobre l'accident d'Àlex Casademunt | Antena 3

'Espejo Público' ha rebut dures crítiques des de les xarxes socials després d'haver emès aquest dimecres, 3 de març, unes imatges exclusives sobre l'accident que va provocar la mort del cantant d'OT', Àlex Casademunt.

El periodista especialitzat en la crònica de successos i investigació, Nacho Abad, va fer públic un vídeo en què alguna persona propera al lloc de l'accident mortal va gravar amb el seu mòbil als serveis sanitaris i els Mossos d'Esquadra que havien acudit al lloc per socórrer al cantant català.

«Són les imatges de l'accident», explicava Nacho Abad: «Aquí teniu el bomber i el cotxe, amb els bombers treballant, i aquí teniu la rotonda, així us explico una mica què és el que ha passat. Ell venia d'estar amb uns amics en un club de motards, eren les 21:44 hores, ell anava en cotxe, tot i que s'havia dit que anava en moto. Anava sol en el vehicle, es xoca contra un autobús de forma frontal. Ara s'està investigant qui va envair el carril, a la carretera de doble sentit», explicava el periodista d'Antena 3'.

Dures crítiques a 'Espejo Público' després de mostrar les imatges de l'accident

Nacho Abad acabava el seu relat mentre veia les imatges posteriors a l'accident d'Àlex amb aquesta clara reflexió: «És fàcil. Es tracta d'esbrinar si va ser Àlex qui anava amb un excés de velocitat lleu i envaeix el carril, o si és l'autobús», afirmava.

Pocs minuts després de publicar el polèmic vídeo de l'accident a les xarxes socials del programa, han sigut nombrosos els missatges dels 'tuiters' enlletgint l'actitud del programa de Susanna Griso, amb l'emissió d'unes imatges francament doloroses per a la família de la víctima, el cantant Àlex Casademunt.

«Fàstic absolut. Destacant que són les primeres imatges. Com si fos una exclusiva. Estem parlant d'una vida», escrivia una usuària molt enfadada amb el vídeo de 'Espejo Público'. Un altre comentari d'un usuari criticava així la forma de procedir del programa que presenta Susanna Griso: «Vergonyós que alhora que critiqueu al paio de Twitter que va penjar la notícia (per avançar-se a vosaltres fonamentalment), aneu i poseu aquestes imatges. Això és sensibilitat? Quin fàstic feu!».

Així es va filtrar la mort d'Àlex Casademunt

Abans que fos oficial la mort del cantant Àlex Casademunt, alguns usuaris van filtrar la fatal notícia a través de les xarxes socials. El compte d'Instagram, @toferg, va posar un missatge a la xarxa social amb aquestes paraules: «Descansa en pau! Àlex acaba de morir en un accident de trànsit a Mataró Park».

Després de llançar aquest impactant missatge en el perfil del cantant català, un altre jove va dubtar si era un familiar o amic i si era veritat tal notícia. Després de respondre i afirmar que no era un familiar d'Àlex, aquest va confessar que «un conegut treballa en emergències i ho ha comunicat. Ell ha estat qui ha assistit a l'accident».

Poc després la notícia de l'accident arribava a Twitter, on es va fer viral en pocs minuts. Després de ser preguntat per centenars d'usuaris de la xarxa social, el jove va aclarir aquesta informació tan polèmica: «Sí, ha mort. Jo he sigut  el primer a informar-ho. Un conegut que treballa a emergències ha atès l'accident i era ell. Ha xocat contra un autobús», deia el tuit.

Després de revelar-se que la informació donada per l'usuari era certa, ell mateix ha eliminat les publicacions que havia fet, tot i que una usuària d'aquesta xarxa social va poder fer captures de les seves publicacions. La família d'Àlex Casademunt està pensant seriosament prendre accions legals contra aquestes persones que suposadament han atemptat contra la intimitat i la privacitat del cantant en una circumstància tan dolorosa com la de l'accident.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]