Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Nou retoc estètic de Marina de 'La isla de las tentaciones': No sembla ella

El resultat ha preocupat als seus seguidors

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Nou retoc estètic de Marina de 'La isla de las tentaciones': No sembla ella | Mediaset

Només n'hi ha prou fer una ullada a Marina, concursant de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', per saber que la jove de 21 anys li encanta veure's bé i presumir del seu físic a les xarxes socials. A la seva primerenca edat, la sevillana ja s'ha sotmès a diverses intervencions estètiques per aconseguir l'aspecte que desitja, encara que això signifiqui que certs tractaments provoquin reaccions entre els seus seguidors.

El més nou en encendre les alarmes dels seus fans ha sigut la publicació d'unes 'stories' en el seu compte d'Instagram, on Marina apareix amb un ull una mica inflat. Com és normal, els seguidors s'han preocupat per això i l'han bombardejat amb tota mena de preguntes per saber l'origen del seu aspecte.

La nova operació estètica de Marina

La participant del 'reality' de moment sempre llueix perfecta. Rares vegades Marina ha estat enxampada de manera descuidada o amb un aspecte més relaxat, per això quan els seus seguidors s'han adonat que el seu rostre esculpit a cop de bisturí presentava una anomalia, no han dubtat a preguntar-li directament què li havia passat.

I és que la sevillana publicava unes 'stories' on es podia apreciar que el seu ull dret estava inflat. Què li ha passat? S'ha colpejat amb alguna cosa o algú? Res més lluny de la realitat. L'aspecte del seu ull es deu a les conseqüències derivades de la seva nova intervenció estètica. «No m'he donat un cop ni m'han pegat pel carrer», comença aclarint la protagonista davant la preocupació dels seus fans.

«Soc fan de la cirurgia, de les punxades, de tot allò que ens faci sentir millor», ha confessat la que va ser parella de Jesús sense cap mena de pudor. «M'he fet una blefaroplàstia a l'ull dret», explicava, revelant així el nou retoc al qual s'ha sotmès i la raó que lluís l'ull inflat i amb un apòsit.

Muntatge fotogràfic de Marina de 'L'illa de les temptacions' al programa i amb l'ull inflat després de la seva operació
Marina es fa un nou retoc estètic | Mediaset / Xarxes Socials

La blefaroplàstia consisteix a eliminar l'excés de pell que hi ha a la parpella i que provoca la caiguda dels mateixos o les bosses als ulls. Resulta increïble que amb 21 anys, Marina ja es preocupi per la caiguda de les parpelles fins al punt de sotmetre's a una cirurgia per corregir la seva mirada, però com ella mateixa ha dit està disposada al que sigui per veure perfecta.

Els retocs de Marina

Si algú donés un cop d'ull al compte d'Instagram de Marina, s'adonarà que poc té a veure amb la jove que va entrar a 'La isla de las tentaciones'. En qüestió de mesos, la sevillana ha experimentat una brutal metamorfosi que res té en comú amb la de la República Dominicana.

Poc temps després d'iniciar la seva aventura en el 'reality', Marina ja va confessar a les seves companyes que s'havia sotmès a alguna que una altra operació, concretament a un augment de pit, que poc va agradar a qui era la seva parella de llavors, Jesús. Però la cosa no es va quedar aquí, i en l'actualitat la sevillana ha passat més vegades per quiròfan per modificar aquelles parts del seu físic que menys li agraden.

Amb 21 anyets, Marina ja compta en el seu historial amb una rinoplàstia per afinar el seu nas i aconseguir un aspecte més suau, un augment de llavis mitjançant el farciment d'àcid hialurònic, al qual cal sumar la blefaroplàstia de l'ull dret. També es va realitzar infiltracions de 'Botox' per pal·liar el bruxisme -tal com al seu dia es va fer Sofía Suescun- i així aconseguir un rostre menys angulós.

Però no només d'operacions viu Marina, la jove també és una amant de l'esport amb el qual aconsegueix modelar el seu físic de què no dubta presumir i treure rendiment a les xarxes socials.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]