Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Malestar a Telecinco pel que va fer 'Sálvame' en el funeral d'Àlex Casademunt

Les xarxes socials s'indignen amb el programa presentat per Jorge Javier per convertir el funeral en un circ mediàtic
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Crítiques a 'Sálvame' pel que va fer en el funeral d'Àlex Casademunt | Twitter (@lecturas)

'Sálvame' s'ha lluït amb la cobertura que ha fet de la mort d'Àlex Casademunt. No és fàcil cobrir una notícia sobre la mort d'un personatge públic sense rebre crítiques per part de seguidors i altres mitjans de comunicació. Aquest ha estat el cas del programa presentat per Jorge Javier Vázquez, que ha rebut una allau de crítiques per haver tractat el tema amb morbositat. Així doncs, un equip de 'Sálvame' s'ha traslladat fins al tanatori per convertir el funeral en un circ mediàtic. 

Marta López, protagonista en l'enterrament d'Àlex Casademunt

El programa de dimecres de 'Sálvame' començava amb unes declaracions de Marta López, que entre llàgrimes va voler dedicar-li unes paraules a Àlex Casademunt. És més, Marta va viatjar junt amb Merche - exparella d'Àlex - fins a Mataró per assistir al funeral del cantant. Ara bé, cal destacar que Marta i Merche no van dubtar en fer un directe per al programa 'Ya es mediodía'. Amb tot això, la col·laboradora va ser molt criticada a les xarxes socials. 

Per si no n'hi hagués prou, l'equip de 'Sálvame' també va assistir al funeral i allà es va trobar amb Marta López, que va ser l'encarregada d'informar sobre tot el que passava. Aprofitant que tenia a Javián al seu costat, va protagonitzar un moment molt incòmode quan va decidir proposar-li que tots els d''OT' cantessin una cançó per retre homenatge a Casademunt. 

Però aquest no va ser el moment més surrealista; des del plató van voler fer-li una pregunta molt absurda a Javián: «Qui creus que està patint més ara mateix? La família o els amics?». 

David Bustamante demana respecte

Kike Calleja, el reporter enviat a Mataró, intentava en tot moment aconseguir declaracions dels assistents a l'enterrament. Quan el germà d'Àlex Casademunt va sortir acompanyat pels integrants de la primera edició d''Operación Triunfo' per donar les gràcies a la premsa i als presents, Kike va intentar parlar amb alguns dels concursants d''OT. 

Tot i la mala praxi de reporters com Kike, la família Casademunt va ser molt respectuosa. Tot i això, persones com David Bustamante van demanar més respecte davant «el dolor d'una mare». 

Les xarxes esclaten contra Mila Ximénez pel que va dir

L'espectacle que estava oferint 'Sálvame' era vergonyós, però els espectadors van indignar-se encara més amb les paraules de Mila Ximénez. En el moment en què sortia el fèretre i els germans es veien visiblement afectats, la col·laboradora va afirmar que «està com boja», referint-se a la germana Casademunt.

Ràpidament es va demanar silenci des del plató, però ja era tard. La desafortunada frase de Mila va ser recriminada pels usuaris de les xarxes socials.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]