Marta Sánchez amb mascareta agafada de la mà de Federico León

Marta Sánchez utilitza la seva filla Paula, menor d'edat, per fer caixa

La cantant ha concedit una exclusiva al costat de la jove de 17 anys

La cantant madrilenya Marta Sánchez s'ha convertit avui en notícia, però no per la relació amb l'empresari Federico León o pel seu treball, sinó perquè ha concedit una exclusiva a la revista 'Hola!'. Es tracta d'una entrevista que ha sorprès per alguna cosa en concret, exactament perquè apareix en ella amb la seva filla de 17 anys, Paula. Una jove que és fruit del seu matrimoni amb Jesús Cabanas, amb qui va estar casada des de 2002 fins a 2010. Mare i filla posen feliços i radiants en aquest reportatge, que ha generat tota mena de comentaris en xarxes socials.

L'exclusiva de Marta Sánchez

El pròxim mes d'agost serà quan Paula Cabanas Sánchez arribi a la majoria d'edat, com exposa la mateixa revista. D'aquí que fins ara la seva mare hagi evitat, tant com pugui, que es reveli als mitjans de comunicació. I ha volgut optar perquè mantingués la seva privacitat, encara que en alguna ocasió ha compartit en xarxes socials una fotografia amb ella.

No obstant això, ara que està a punt de fer els 18 anys, la cantant ha volgut presentar-la de forma oficial. I la manera que ha tingut de fer-ho ha sigut concedint una exclusiva a la revista 'Hola!' al seu costat. De fet i concretament, a la portada de la publicació apareixen mare i filla en una fotografia molt somrients. Aquesta imatge que està acompanyada del següent titular: «Marta Sánchez posa per primera vegada amb la seva filla, Paula, i obre per a 'Hola!' les portes de casa».

El perquè de l'exclusiva

El passat mes d'octubre, l'artista explicava que li preocupava que la seva filla fos activa en xarxes socials i, fins i tot, que optés per convertir-se en 'influencer'. Manifestava que desitjava que es decantés per tenir una postura més anònima fins que fos major d'edat.

És més, deixava patent que aquesta visibilitat a Instagram havia propiciat que la jove es convertís en notícia i demanava alguna cosa als mitjans: «M'agradaria que esperessin una mica més a fer alguna cosa així, perquè no és major d'edat i m'agradaria que passés, almenys, un any perquè succeeixin coses així».

No obstant això, sembla haver canviat d'opinió i d'aquí que ara hi hagi donat aquesta entrevista al costat de Paula, la qual l'ha dut a terme per un motiu que ha explicat: «Ara que compleix la majoria d'edat, em venia de gust tenir aquest record».

Amb absoluta naturalitat és com les dues dones apareixen en aquest reportatge a casa i en aquesta l'artista parla de diferents aspectes de la seva vida. Així, sobre la seva filla no ha dubtat a reconèixer que tenen coses en comú: «Les dues som una mica tossudes, ordenades, presumides i apassionades. De mi, ha heretat l'amor per la música».

Les crítiques a l'entrevista

Marta Sánchez està encantada amb el resultat de l'entrevista, tant és així que a Instagram ho ha deixat palès dient: «Gràcies per posar tant d'afecte en aquest reportatge. Ha sigut un plaer estar amb la meva família de @hola altra vegada i compartir això amb la meva filla. Una abraçada!!».

No obstant això, potser podria canviar d'opinió quan conegui la quantitat de crítiques que està rebent en xarxes socials. És cert que hi ha qui lloen com de maques que surten mare i filla, però molts internautes han carregat contra la cantant.

I aquests ho han fet per haver mostrat a Paula, que encara no ha complert els 18 anys i, precisament els que opinen d'aquesta manera, li han deixat comentaris com ara aquests:

  • «Una altra, després demanen respecte».
  • «Jajaja i després es posa a denunciar la premsa».
  • «Una altra filla de... Més a viure del conte. Després, els molesta que les persegueixin els fotògrafs».
  • «Però, les menors d'edat poden sortir en portada?».

Comentaris crítics contra Marta Sánchez als que cal unir altres que s'han produït per un altre motiu. En concret, perquè consideren que la revista s'ha excedit amb el 'Photoshop, ja que creuen que ha aconseguit que el resultat de la portada sigui que la cantant sembli més jove que la seva filla de 17 anys.