Froilà de Marichalar durant les seves vacances

Les crítiques al luxós cotxe de Froilà treuen a la llum el sou de la infanta Elena

Les xarxes socials s'han omplert de crítiques amb les imatges

Després de tots els mals de caps que Felip VI ha tingut amb la seva família durant aquests últims mesos, el rei s'ha hagut d'enfrontar a un de nou. El seu nebot Froilà, un jove de 22 anys i que aparentment mai hauria treballat, va presumint amb el seu cotxe de luxe pels carrers i és que llueix ni més ni menys que un vehicle que supera els 40.000 euros, una dada que ha fet empipar a més d'un.

Els usuaris de les xarxes socials han omplert els murs amb comentaris en contra d'aquesta actitud i assenyalant que és una vergonya que Froilà vagi presumint de cotxe amb la situació que està vivint el país.

L'opinió pública visiblement molesta amb Froilà

El nebot gran del rei ha aprofitat per treure's el carnet de conduir durant aquest estiu i ara que ja el té ha aprofitat per comprar-se un cotxe d'alta gamma. Es tracta d'un AudiQ3 Sportback vermell, elèctric i d'estil esportiu que té un preu d'uns 40.000 euros tot i que es creu que el de Froilà també compta amb els suplements més cars i el seu preu final rondaria els 80.000 euros.

Amb aquestes desorbitades xifres els usuaris han mostrat el seu malestar i han posat en dubte l'origen dels diners amb què el jove ha comprat el cotxe. Des de les xarxes es critica que el nebot de Felip es pugui permetre un cotxe tan car tenint en compte que no ha treballat mai. És per això que molts d'ells han assenyalat que s'hauria comprat amb els diners de tots els contribuents.

El sou dels pares de Froilà

D'altra banda, són molts els que han comentat que Froilà és un consentit i que haurien estat els seus pares qui haurien regalat el cotxe al seu fill. En aquest sentit, 'Voz Pópuli' ha publicat que la infanta Elena cobra anualment entre 200.000 i 300.000 euros pel treball que desenvolupa a la Fundació Mapfre.

El pare del jove, Jaime De Michalar, podria arribar a guanyar a l'any una quantitat més elevada que la seva exdona gràcies als alts càrrecs que ha tingut. També és conseller de diverses empreses internacionals i administrador únic d'una companyia de moda de luxe. A més, cal recordar que va obtenir una herència milionària d'una tieta seva.