Cuixart anuncia el naixement del seu fill amb Txell Bonet

El president d'Òmnium ha tingut un permís de sis hores per assistir al part del seu fill

Jordi Cuixart al costat de la seva dona, Txell Bonet, en una imatge compartida a les xarxes
Jordi Cuixart al costat de la seva dona, Txell Bonet, agafant al seu primer fill | Twitter (@jcuixart)

El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, qui es troba empresonat per la causa de l'1-O, ha anunciat a través de Twitter el naixement del seu quart fill, el segon amb la periodista Txell Bonet. «Perquè la vida sempre s'obre camí», ha afegit Cuixart.

La parella sempre ha defensat que no vol que la «repressió» sigui un impediment per seguir construint la seva família i també considera aquest fet com un «missatge d’esperança i vitalitat». Cuixart ha tingut un permís de sis hores per assistir al naixement del seu fill. El president d'Òmnium i Bonet ja tenen una criatura de dos anys i mig, que tenia sis mesos quan Cuixart va ingressar a presó el 16 d'octubre de 2017.

Missatges d'enhorabona

Davant aquesta notícia tan especial, la xarxa s'ha omplert de felicitacions i enhorabones cap a la feliç parella: «Felicitats Jordi i Txell!!» o«Moltes felicitats, família. Ara només ens falta la teva llibertat, Jordi» han estat alguns dels missatges de suport també cap al polític, que recordem es troba en presó preventiva des del 2017. 

També et pot interessar...


Comentaris
blai
felicitats

envia el comentari