Muntatge amb les cares de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

La curiosa exigència de Cristina Pedroche a Dabiz Muñoz per seguir junts

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz han arribat a un curiós acord prematrimonial

Fa poc, Jennifer López i Ben Affleck sorprenien el món sencer amb la notícia que s'havien compromès.

«Dissabte a la nit, mentre estava al meu lloc favorit del món (donant-me un bany d'escuma), el meu estimat es va agenollar i em va fer la pregunta», explicava emocionada la cantant.

«Em va agafar totalment per sorpresa i només el vaig mirar als ulls somrient i plorant alhora, intentant entendre que després de 20 anys estava passant una altra vegada. Em vaig quedar literalment sense paraules i ell va dir: "És això un sí?". Vaig dir que sí, és clar que era un sí».

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció és la curiosa clàusula matrimonial que ha imposat la cantant al seu nuvi.

Imatge de Cristina Pedroche.
Cristina Pedroche li ha imposat una clara exigència al seu marit | GTRES

Així, sembla que Affleck té l'obligació de tenir sexe amb la seva dona quatre vegades a la setmana. Una exigència que, sens dubte, ha sorprès molts, però que López, per una part, asseguraria l'èxit del seu matrimoni.

A més, tots dos s'enfrontarien a una multa de 5 milions de dòlars si algun d'ells és infidel.

«Quin horror, imagina que obligues que has de fer un petó cada matí i a la dutxa has de tenir relacions sexuals», deien alguns seguidors de la cantant. «Esteu de broma? Això existeix? Em sembla impressionant», opinaven des de diversos programes.

Tot i això, el seu cas no és l'únic, ja que altres famosos com Nicole Kidman i el músic Keith Urban acordaven, per exemple, 600.000 dòlars per any de matrimoni en cas que no recaigués en les drogues.

El curiós acord de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

Aquest tipus d'acords s'ha tornat una mica habitual a Hollywood, encara que al nostre país pugui semblar una mica exagerat i estrany.

Justin Timberlake i Jessica Biel tenen una «clàusula de fidelitat», per la qual l'actriu rebria 500.000 dòlars en cas que el seu marit l'enganyi amb una altra. Després que fa anys fos enxampat en actitud compromesa amb una altra dona, segurament el cantant ha hagut de donar-li aquesta quantitat de diners.

«Demano disculpes a la meva increïble dona i a la meva família per exposar-los a una situació tan vergonyosa. Estic centrat a ser el millor marit i el millor pare possible», es lamentava públicament.

De fet, també hi ha casos de famosos que es neguen a tenir cap mena de clàusula, com va passar amb el príncep Harry.

Dabiz Muñoz, marit de Cristina Pedroche
Dabiz Muñoz, marit de Cristina Pedroche, és considerat un dels millors xefs del nostre país | GTRES

El fill de Lady Di, malgrat la seva condició real, no volia signar un acord abans del casament, del qual pogués perjudicar la seva dona.

«No es va plantejar mai proposar a Meghan signar cap document d'aquest tipus. Està convençut que el seu matrimoni durarà i no creu que tinguin necessitat de signar cap preacord».

Al nostre país, encara que no és el més comú, també hi ha parelles que fan aquests tipus d'acords.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz són una de les parelles més consolidades del món del cor   | GTRES

Aquest és el cas de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz, que tenen la seva curiosa clàusula matrimonial, imposada per la mateixa presentadora. «Jo tinc un acord amb ell on diu que mínim a la setmana m'ha de fer el sopar una o dues vegades», explicava Pedroche.

Cristina Pedroche reconeixia que ella no cuina absolutament res a casa i, aprofitant que té un marit que és xef, li exigeix a Muñoz que ho faci. Cosa que valora molt, ja que «David és cuiner, però, quan arriba a casa, no li ve de gust cuinar».

Mentre pel que fa a tenir relacions, ella confessa amb un toc d'humor el següent. «Per això no necessitem acord», deia entre rialles.

La parella és feliç perquè gaudeix d'una relació més que consolidada, a més d'arrasar a les seves respectives professions. Així, malgrat que el seu acord no és el millor del món, sembla que han trobat la fórmula perfecta per a un matrimoni feliç.