Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio parla de nou de l'embaràs i explica com se sent

Pilar Rubio passa pel millor moment de la seva vida

Pilar Rubio, actriu i presentadora, és una de les cares més estimades de la televisió. I la veritat és que sí, que s'ho mereix. La seva gràcia i naturalitat han convertit a Pilar Rubio en una de les col·laboradores de 'El Hormiguero' més ben valorades per l'audiència. 

Per més inri, Pilar Rubio és la parella de Sergio Ramos. Quelcom que, inevitablement, la col·loca habitualment al centre de la notícia. Ella, però, manté sempre la seva independència. 

I és que ha aconseguit quelcom força complicat: que la seva trajectòria sigui autònoma i no vagi de la maneta del pare dels seus fills. Pilar Rubio ha estat embarassada fins en quatre ocasions i, recentment, ha parlat de la possibilitat de repetir l'experiència.

Tot i les ganes, lamentablement, el seu nou embaràs haurà d'esperar. Tot i això, ep, no és una idea que Rubio descarti del tot. Segons sembla, ara la comunicadora s'ha endinsat al món del disseny i ha tret al mercat una col·lecció de banyadors que està sent tot un èxit.

Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.
Pilar Rubio gaudeix d'una relació perfecta amb Sergio Ramos | CatalunyaDiari

Pilar ha concedit una entrevista al diari 'ABC' per parlar del seu nou projecte professional i ha explicat com se sent. Està pletòrica perquè ha aconseguit reunir un grup d'estilistes fantàstic i la col·lecció està rebent bones crítiques.

Així mateix, ha confessat que la seva mare era modista i de petita jugava amb una màquina de cosir fent petits vestits. A més a més, ha aprofitat el moment per desmentir els rumors i explicar què passarà amb el seu nou embaràs. «En aquest moment no és la meva intenció, però tampoc podria dir que no, ja que mai m'ho he plantejat. Els meus fills han arribat quan havien d'arribar», ha respost a la periodista Beatriz Cortázar.

Pilar Rubio confirma los problemas de sus hijos y Sergio Ramos lo asume

Pilar Rubio explica la veritat: «M'organitzo bé»

Pilar ha parlat amb Quique Jiménez, reporter de 'Viva la Vida', per promocionar la seva nova col·lecció de banyadors. El periodista també li ha preguntat per la seva futura maternitat i ella ha recalcat que de moment no entra als seus plans. «Amb quatre fills ja està bé», ha declarat la presentadora fent gala de la simpatia que la caracteritza.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
Pilar Rubio té quatre fills i ha format una família estupenda | EUROPA PRESS

Rubio s'ha guanyat el respecte de tots perquè ha demostrat que no necessita el seu marit, Sergio Ramos, per a res És una persona completament independent que simplement segueix els passos del futbolista perquè n'està enamorada. A l'entrevista que li ha concedit a Beatriz Cortázar a 'ABC' ha explicat com és la seva nova vida a París.

«Com a dona a qui li agraden els reptes no m'ha importat el canvi i com la meitat del temps la passo a Madrid tampoc ho he trobat a faltar. M'organitzo bé i intento treure el millor del lloc on estic. Ens han acollit amb els braços oberts a una ciutat meravellosa on estic aprenent una nova cultura, un idioma, veient coses que m'inspiren», se sincerava.

Pilar Rubio desmenteix la seva crisi sentimental

Pilar coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, per això ha tallat de soca-arrel posant sobre la taula l'única veritat. Entén que el públic qüestioni el seu matrimoni, però garanteix que en cap moment té en compte les crítiques. Pensa que certs mitjans especulen sobre aquest tema per generar soroll.

«Aquests rumors a mi no m'arriben, però suposo que com que és una parella mediàtica es genera que la gent parli. Als meus 44 anys aquestes històries no m'afecten», explica al diari 'ABC'.

Rubio s'ha convertit en una de les cares més respectades del moment i ha demostrat que el seu talent no coneix fronteres. Treballa en diversos programes de televisió, representa grans marques i ara exerceix de dissenyadora. El més important és que ha aconseguit que ningú li consideri una intrusa i tot és gràcies a la seva característica humilitat.