Dabiz Muñoz deixa sense paraules Cristina Pedroche (un altre cop)

El xef ha pres una dràstica decisió davant la difícil situació per la qual està travessant

Cristina Pedroche i David Muñoz al carrer
David Muñoz decideix no reobrir Diverxo | GTRES

La Comunitat de Madrid continua sota les restriccions que el govern ha establert per frenar els contagis per coronavirus. Unes mesures que van entrar en vigor el divendres 2 d'octubre i que es mantindran fins a aconseguir doblegar la corba. Aquesta nova situació, a la qual s'han anat sumant altres províncies i municipis, manté en escac als negocis, especialment a l'hostaleria.

La restauració, molt tocada des del passat mes de març, no aconsegueix reflotar després d'un estiu amb les pitjors dades registrades. Amb la nova normativa, l'hostaleria torna a tenir restringit el seu aforament al 50% en espais interiors i el 60% en els exteriors, estant el consum en barra totalment prohibit.

Al costat d'això, se suma l'obligació d'una distància mínima d'1,5 metres entre les taules i les cadires i tan sols grups de sis persones. Només es podran atendre nous clients fins a les 22:00 hores i s'hauran de tancar els locals a les 23:00, excepte «serveis de lliurament de menjar a domicili». Davant d'això, són molts els restaurants i bars que han decidit prendre una dràstica decisió en veure que el seu negoci no podrà suportar més temps aquesta situació i han fet fora el tancament de les seves persianes.

Això mateix és el que li ha passat a Dabiz Muñoz, parella de Cristina Pedroche, que ha decidit no obrir Diverxo i només mantenir operatius GoXo (de lliurament a domicili) i StreetXo. Després de dues setmanes tancats després de detectar diversos casos de Covid-19 entre els seus empleats, Dabiz Muñoz anunciava que no reobrirà el restaurant malgrat tenir-ho «tot a punt».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) el

Mitjançant un vídeo en el seu compte d'Instagram, el xef anunciava la seva decisió basant-se que «no serà possible de moment a causa de les noves normes i restriccions que s'han posat a Madrid i sobretot per a l'hostaleria madrilenya». Muñoz se centrarà en el seu servei a domicili i en StreetXo, on treballarà en «plats nous».

«No serem capaços d'obrir el restaurant de moment», advertia al vídeo on assegurava seguir la situació setmana a setmana. Dabiz Muñoz aprofitava l'ocasió per enviar un missatge de suport als hostalers demanant-los paciència i força per afrontar la difícil situació per la qual està travessant l'hostaleria. «Ànim i esperança a tots els hostalers de Madrid. No tireu la tovallola, seguiu esforçant-vos perquè al final del túnel hi ha una llum».


Comentaris

envia el comentari