Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

Dabiz Muñoz deixa sense paraules Cristina Pedroche (un altre cop)

El xef ha pres una dràstica decisió davant la difícil situació per la qual està travessant

La Comunitat de Madrid continua sota les restriccions que el govern ha establert per frenar els contagis per coronavirus. Unes mesures que van entrar en vigor el divendres 2 d'octubre i que es mantindran fins a aconseguir doblegar la corba. Aquesta nova situació, a la qual s'han anat sumant altres províncies i municipis, manté en escac als negocis, especialment a l'hostaleria.

La restauració, molt tocada des del passat mes de març, no aconsegueix reflotar després d'un estiu amb les pitjors dades registrades. Amb la nova normativa, l'hostaleria torna a tenir restringit el seu aforament al 50% en espais interiors i el 60% en els exteriors, estant el consum en barra totalment prohibit.

Al costat d'això, se suma l'obligació d'una distància mínima d'1,5 metres entre les taules i les cadires i tan sols grups de sis persones. Només es podran atendre nous clients fins a les 22:00 hores i s'hauran de tancar els locals a les 23:00, excepte «serveis de lliurament de menjar a domicili». Davant d'això, són molts els restaurants i bars que han decidit prendre una dràstica decisió en veure que el seu negoci no podrà suportar més temps aquesta situació i han fet fora el tancament de les seves persianes.

Això mateix és el que li ha passat a Dabiz Muñoz, parella de Cristina Pedroche, que ha decidit no obrir Diverxo i només mantenir operatius GoXo (de lliurament a domicili) i StreetXo. Després de dues setmanes tancats després de detectar diversos casos de Covid-19 entre els seus empleats, Dabiz Muñoz anunciava que no reobrirà el restaurant malgrat tenir-ho «tot a punt».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) el

Mitjançant un vídeo en el seu compte d'Instagram, el xef anunciava la seva decisió basant-se que «no serà possible de moment a causa de les noves normes i restriccions que s'han posat a Madrid i sobretot per a l'hostaleria madrilenya». Muñoz se centrarà en el seu servei a domicili i en StreetXo, on treballarà en «plats nous».

«No serem capaços d'obrir el restaurant de moment», advertia al vídeo on assegurava seguir la situació setmana a setmana. Dabiz Muñoz aprofitava l'ocasió per enviar un missatge de suport als hostalers demanant-los paciència i força per afrontar la difícil situació per la qual està travessant l'hostaleria. «Ànim i esperança a tots els hostalers de Madrid. No tireu la tovallola, seguiu esforçant-vos perquè al final del túnel hi ha una llum».